Το Filmmaker Sessions Online Film Festival παρουσιάζει την επερχόμενη διαδικτυακή προβολή της ταινίας «Lucid Dream» της Μαρίας Δήμου

Πηγή εικόνας: Filmmaker Sessions Online Film Festival

Το Filmmaker Sessions Online Film Festival της Lift-Off παρουσιάζει με υπερηφάνεια την επερχόμενη διαδικτυακή προβολή της ταινίας, «Lucid Dream». Από την 1η έως τις 15 Μαΐου, οι θεατές μπορούν να βιώσουν το ακατέργαστο ταλέντο των πραγματικών ανεξάρτητων κινηματογραφιστών από την άνεση του σπιτιού τους μέσω του Vimeo On-Demand.

Σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή της Μαρίας Δήμου, το «Lucid Dream» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού σκιτσογράφου που συναντά έναν μυστηριώδη άνδρα μέσα από τα σχέδιά του, φέρνοντας πίσω τραυματικές αναμνήσεις. Παγιδευμένος στα ζωντανά όνειρα και την τέχνη του, ο πρωταγωνιστής αγωνίζεται να ξεχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Lift-Off

“Στην Lift-Off, πιστεύουμε στη σημασία της υποστήριξης ανεξάρτητων καλλιτεχνών και κινηματογραφιστών με περιορισμένους προϋπολογισμούς αλλά μεγάλες ιδέες. Το Filmmaker Sessions Online Film Festival είναι μια δημόσια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάπτυξη κινηματογραφικών ταλέντων. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε μια πλατφόρμα για αληθινούς ανεξάρτητους κινηματογραφιστές να μοιραστούν τις μοναδικές ιστορίες και προοπτικές τους με τον κόσμο. Υποστηρίζοντας αυτούς τους καλλιτέχνες, μπορούμε να βοηθήσουμε στην προώθηση μιας ποικιλόμορφης και ζωντανής κινηματογραφικής κοινότητας.”

Advertisements
Ad 14

Για να αγοράσετε εισιτήρια για το διαδικτυακό πρόγραμμα και να παρακολουθήσετε τις ταινίες, επισκεφθείτε το https://liftoff.network όταν ανοίξει το φεστιβάλ την 1η Μαΐου.

Διαβάστε επίσης  «Βότκα... Δηλητήριο» του Θανάση Θεολόγη - 14/6 Φεστιβάλ στην "Σκιά των Βράχων 2018"

Ο Σωτήρης Χάιδας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Μηχανικός Πληροφορικής και Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά η ροπή του προς τις τέχνες και δη το σινεμά ήταν αναπόδραστη, με αποτέλεσμα να βρεθεί αργότερα πάλι πίσω στην πόλη του για να σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Γράφει άρθρα για το σινεμά, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την κοινωνία και προσπαθεί να «συλλάβει» την πραγματικότητα μέσα από την αναπαράστασή της.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

20 παράξενα γεγονότα από την ιστορία

Υπάρχουν κάποια ιστορικά γεγονότα που δεν είναι γνωστά σε όλους

Indie Films: Είναι overrated ο ανεξάρτητος κινηματογράφος;

Οι indie ταινίες, aka ο ανεξάρτητος κινηματογράφος, έχουν πολλά χαρακτηριστικά