4 καφέ για διάβασμα στην Πάτρα

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο, όπου ένα νέο εξάμηνο έχει ξεκινήσει και οι μαθητές βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η αποπεράτωση εργασιών, ασκήσεων και μελέτης κατέχει ένα σημαντικό μέρος της ζωής φοιτητών, μαθητών και εργαζόμενων. Για αρκετούς από την άλλη αυτή η καθημερινότητα είναι ανιαρή και δίχως νόημα. Ένας εναλλακτικός τρόπος διαβάσματος είναι αυτός σε κάποιο καφέ ειδικά διαμορφωμένο για αυτό τον σκοπό χώρο. Ακόμα και την περίοδο της εξεταστικής, σχολείων και πανεπιστημίων, είναι δυνατό κάποιος να διαβάσει ήσυχος σε μία τέτοια καφετέρια. Η Πάτρα είναι μία πόλη, ως επί το πλείστον, φοιτητική και διαθέτει χαλαρές καφετέριες για διάβασμα, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ 4 ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

1. Discover your way

Ο χώρος της καφετέριας είναι διαμορφωμένος σαν αμφιθέατρο, κάτι που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό πανεπιστημιακή αίθουσα. Το διάβασμα, φυσικά, πρέπει να συνδυάζεται με φαγητό και αυτό μπορείς να το βρεις  εδώ. Διαθέτει, επίσης, βιβλιοθήκη, στο χώρο της οποίας πραγματοποιούνται κυρίως παρουσιάσεις βιβλίων. ( Πατρέως 30)

4 καφέ για διάβασμα στην Πάτρα

2. Tag

Εξαιρετικός καφές, ήσυχη ατμόσφαιρα και ευγενικό προσωπικό είναι το τρίπτυχο της αυτοσυγκέντρωσης κατά τη γνώμη μου και κατ’ επέκταση του διαβάσματος. Η συγκεκριμένη καφετέρια έχει ειδικό study room με ησυχία και απαγόρευση του καπνίσματος. Ο χώρος είναι όμορφα διακοσμημένος με λευκές και μαύρες πινελιές και πολύ φωτεινός, καθώς το μαγαζί περιβάλλεται από τζάμια σε όλη του την έκταση. (Αγίου Ανδρέου 127)

3. Si doux

Η ατμόσφαιρα της “Si doux” καφέ είναι μοναδική. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά η μουσική κι η διακόσμηση την κάνουν να ξεχωρίζει. Το προσωπικό είναι πάρα πολύ φιλικό κι εξυπηρετικό. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να διαβάσεις, να συνομιλήσεις με τους φίλους σου και να ανταλλάξετε απόψεις για το διάβασμά σας χωρίς να σας ενοχλούν οι δίπλα παρέες. Συνίσταται για ομαδικές εργασίες. Ο χώρος και η διακόσμηση θα σε πείσουν να το ξανά-επισκεφτείς! ( Πατρέως 13-15)

Διαβάστε επίσης  Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Λιβάνη

4. Yiapi 

Στη χειμερινή του «έκδοση» αυτό το μαγαζί αποτελεί ένα όμορφο μέρος για διάβασμα, αλλά και για παιχνίδι, μία από τις λίγες καφετέριες στην Πάτρα που συνδυάζει και τις δύο επιλογές. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός πως τοίχοι είναι βαμμένοι μαύροι και χρησιμοποιούνται σας μαυροπίνακες για κάθε είδους καλλιτεχνία. Ο κατάλογος, δε, είναι πλούσιος από παράξενα και μη ροφήματα, πολλά από αυτά παρασκευασμένα από το ίδιο το προσωπικό. (Πάροδος Δρακοπούλου 8)

Όποιο και να επιλέξεις, η επιτυχία είναι σίγουρη!

Φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μεγαλωμένη στην Πάτρα. Ο αθλητισμός, η ζωγραφική, η μουσική κι η αγάπη για τα ταξίδια (κάθε είδους) καταλαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο μου. Προτιμώ να περιβάλλομαι από ανθρώπους με προσωπικότητα, ειλικρίνεια και αυθεντικότητα! Χαρακτηριστική μου φράση "Homo homini lupus".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μπόλλα - Παϊτίμ Στάτοβτσι

Στάτοβτσι και Αντιήρωες: μία σχέση μίσους με τον πρωταγωνιστή

Αντιήρωες στη σύγχρονη λογοτεχνία Όταν διαβάζεις ένα βιβλίο απ’ τις
πυρετός

Δάγκειος πυρετός και Κλιματική αλλάγη

, Ο δάγκειος πυρετός είναι ένας ιός που μεταδίδεται από