Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίσια στέκια για φαγητό; Θέλετε να αλλάξετε λίγο περιβάλλον και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις; Το MAXMAG φρόντισε γι αυτό και σας παρουσιάζει τις νέες αφίξεις εστιατορίων της Αθήνας.
Beef n reef

Με νέο αέρα, στο Νἐο Ηράκλειο, μας καλωσορίζει το Beef n reef ή αλλιώς surf n turf που σημαίνει κρέας και ψάρι στο ίδιο πιάτο! Πρόκειται για ένα νέο project που θα το βρείτε σε όλο τον κόσμο, τώρα κάνει την άφιξη του και στην Ελλάδα. Με έμπνευση του ταλαντούχου chef Βαγγέλη Τσιμένη, δοκιμάστε ένα Vitello tonnato (Ταλιάτα από μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα τόνου, κάππαρη & chips πράσινων μικρών φύλλων), φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος με χτένια (Δεμένα με σάλτσα whiskey bourbon) ή ακόμα και φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος με ψίχα αστακοουράς (Πάνω σε τραγανό σπαγγέτι, δεμένα με καραμέλα σόγιας). Για τους πιο κλασσικούς, προτείνουμε λαχταριστή γαριδομακαρονάδα (φτιάχνεται με γαρίδες, φρέσκια ντομάτα και ούζο και ναι είναι τόσο νόστιμη όσο ακούγεται!). Μην αγνοήσετε τα Burger που θα βρείτε στο μενού σε διάφορες παραλλαγές όπως burger με φιλέτο κόκκινου τόνου, ψητή ντομάτα, iceberg, ketchup & σως ταρτάρ. Πρόκειται για ένα στέκι που χρήζει δοκιμής και είμαστε σίγουροι ότι θα το ξαναπροτιμήσετε!
Λεωφ. Ηρακλείου 364, Ηράκλειο
Tηλ: 2112104770
Τιμή ανά άτομο : € 20 – 30
Πληροφορίες: Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Boccanegra

Ήρθε, ήδη κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις και μάλλον θα μείνει! Η ιδέα πίσω από το Boccanegra γεννήθηκε από 4 φίλους, τον σεφ Ηλία Κάφαλη, την ιδιοκτήτρια του «By the Glass» Φωτεινή Παντζιά, τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento και τον ιδιοκτήτη του λουτρακιώτικου «Cocoon» Βαγγέλη Μητρογιάννη. Ο Ηλίας Κάφαλης έχει αναλάβει το μενού του BoccaNegra με επιρροές από μεσογειακές νότες που εμπλουτίζουν το πιάτο του επισκέπτη. Όμορφος χώρος, καλή μουσική, νόστιμο φαγητό και καλό ποτό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;! Αν θέλετε να περάσετε μια υπέροχη μέρα στην Αθήνα τότε επισκεφθείτε το για ένα lunch το μεσημέρι και σίγουρα για ένα δροσερό cocktail το βράδυ!
Βουκουρεστίου 4, Κέντρο
Tηλ: 2103210007
Τιμή ανά άτομο : € 35 – 50
Foyer Café Bistrot

Εκτός από ατμοσφαιρικό και γεννημένο από μια άλλη εποχή το Foyer Cafe Bistrot του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έχει να μας προσφέρει πολλά! Δίνει την αίσθηση πως βρίσκεται κανείς σε ένα βερολινέζικο μπιστρό με πολυτελές διακόσμηση, παλιές αυθεντικές καρέκλες, ο εντυπωσιακός πολυέλαιος, το κλασικό πιάνο του θεάτρου, όλα αυτά μαζί θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές… Το Foyer Café Bistrot λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Απολαύστε την κουζίνα του σε κρύα κυρίως πιάτα και συνδυάστε τα με ιδιαίτερα εκλεκτά κρασιά.
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Πειραιάς
Tηλ: 2104100450
The Pie Shop

Η τελευταία από τις νέες αφίξεις και άκρως νόστιμη! Αλμυρές και γλυκές πίτες σε έναν απρόσμενα ατμοσφαιρικό χώρο. Το «The Pie Shop» που έκανε τα εγκαίνια του εδώ και λίγο καιρό, σας καλωσορίζει στο Χαλάνδρι. Το μενού το επιμελείται ο Γάλλος chef Dominique Perrot με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, όπου υπήρξε αρχιμάγειρας του Φρανσουά Μιτεράν. Όλες οι πίτες του είναι χειροποίητες και φτιαγμένες από τα πιο αγνά υλικά, οι πίτες, οι τάρτες αλλά και οι quiches βασίζονται σε αυθεντικές συνταγές από όλον τον κόσμο. Αξίζει να δοκιμάσετε το Hornazo de Salamanca με jamón, χοιρινό φιλέτο και λουκάνικο chorizo, , τα amoussas από την Αφρική με φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και τα περουβιανά Tequeños με φρέσκο κοτόπουλο, καρότα και guacamole βρίσκονται στην αλμυρή πλευρά του καταλόγου, έχοντας απέναντι γλυκούς πειρασμούς όπως η Blueberry Ρie από την Αμερική και μια Lemon Tart από τη Γαλλία. Μήπως σας ανοίξαμε την όρεξη;!
Ηρακλείου 3-5 , Χαλάνδρι
Tηλ: 2111827233
Τιμή ανά άτομο : € 5 – 10
Πληροφορίες: Τρ., Τετ., Πέμ., Παρ. 9 π.μ.-6 μ.μ. Σάβ., Kυρ 10 π.μ.-10 μ.μ.