Ιαπωνία: Τόκυο, Οσάκα, Alice on Wednesday

27 Σεπτεμβρίου 2017

Ιαπωνία: Τόκυο, Οσάκα, Alice on Wednesday

Alice on Wednesday ή αλλιώς Wednesday Alice. Ένα μαγευτικό κατάστημα σε Τόκυο και Οσάκα για τους λάτρεις όχι μόνο του παραμυθιού, αλλά και των γλυκισμάτων ή και του κάτι διαφορετικού.

Ονομασία

Η Τετάρτη είναι αναμφίβολα η πιο «σπαστική» μέρα της εβδομάδας για πολλούς, μιας και βρίσκεται στη μέση, κόβοντας μας απο το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου. Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί του καταστήματος Alice on Wednesday, όταν αποφάσισαν να προσθέσουν λίγη ειρωνεία αλλά και χαρά στην ονομασία του καταστήματος. Οποιοσδήποτε επισκεφτεί το κατάστημα ημέρα Τετάρτη σίγουρα θα ξεχάσει την πίκρα της ημέρας.

Ας πάμε όμως να δούμε τι κάνει το κατάστημα αυτό τόσο ιδιαίτερο.

Advertisements
Ad 14

Alice on Wednesday

Το Alice on Wednesday βρίσκεται στις πόλεις Τόκυο και Οσάκα της Ιαπωνίας, έτσι εαν ποτέ βρεθείτε σ’ αυτήν την χώρα της Άπω Ανατολής και ειδικά στο Τόκυο ή στην Οσάκα σιγουρευτείτε οτι θα περάσετε από το Alice on Wednesday μιας και ίσως δεν ξανά έχετε την ευκαιρία.

Από την άλλη, οι λάτρεις του παραμυθιού ίσως μετά την παρουσίαση μας σκεφτούν να σχεδιάσουν ενα ταξίδι εκεί για να έχουν την δυνατότητα να το επισκεφτούν και απο κοντά.

Όπως και νά έχει το Alice on Wednesday από την είσοδο του σε συναρπάζει, μιας και σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στο κατάστημα από διάφορες πόρτες, ανάλογα του τι θες να δοκιμάσεις.

Διαβάστε επίσης  15+1 νόστιμες επιλογές για το καλύτερο burger στην Θεσσαλονίκη

Θεματική

Φυσικά, όπως ήδη καταλάβατε η θεματική του δεν είναι άλλη απο το παραμύθι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Οι τρεις όροφοι που το απαρτίζουν έχουν διαφορετική θεματική. Έτσι θα δείτε το δωμάτιο-όροφο του Τρελοκαπελά, την Βασίλισσα Ντάμα Κούπα και το λευκό δώματιο, αυτό στο οποίο η Αλίκη ήπιε το μαγικό φίλτρο και μίκρυνε.

Γοητευτικότατη και συνάμα τρομακτική η γάτα Τσέσαιρ, η οποία βρίσκεται στις σκάλες για τον τρίτο όροφο, καθώς η ματιά της σε ακολουθεί απο όποια γωνία κι αν την κοιτάξεις.

Στο κατάστημα μπορείς να αγοράσεις σοκολάτες και σοκολατοειδή, διακοσμητικά όπως λιωμένα ρολόγια, ή και ποτά όπως το φίλτρο συρρίκνωσης που ήπιε η Αλίκη. Επίσης κοσμήματα, τσάντες και ζαχαρωτά. Όλα τα υπόλοιπα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε εσείς.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες