Μη με λησμόνει: Μία όαση στο κέντρο της πόλης

Μη με λησμόνει
Πηγή: https://mimelismoni.com/art-cafe/

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο ισόγειο του ιστορικού Μεγάρου Ερμείον, θα βρεις το ονειρεμένο Μη με Λησμόνει Art Café. Εκεί, θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις δροσιστικά ροφήματα σε ένα απίστευτο περιβάλλον, γεμάτο λουλούδια και φυτά. Είμαι σίγουρη πως μετά την πρώτη επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο τα άνθη και τα γλαστράκια θα γίνουν το επόμενο πολύτιμο δώρο που θα αποκτήσεις.

 Η ιστορία του χώρου:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Μη με Λησμόνει Art Café, η ιδέα ξεκίνησε πριν από 25 περίπου χρόνια.
“Σαν παραμύθι, σαν αστείο, σαν όνειρο και τα επόμενα χρόνια έγινε ένα σύμβολο τέχνης, μιας τέχνης που συνδυάζει τα χρώματα των λουλουδιών με τους καρπούς της γης, με τα αρώματα του ανέμου και την αγάπη και τη γλυκιά ενέργεια των ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτό και ζουν μαζί με αυτό.”

Μη με Λησμόνει
Πηγή: https://mimelismoni.com/art-cafe/

Παράλληλα, όμως, στο Μη Με Λησμόνει Art Café φιλοξενείται πλούσια πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα που μπορείς να παρακολουθήσεις και να απολαύσεις. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε επίσκεψη αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον, το Μη με Λησμόνει Art Café διοργανώνει και διάφορες επαγγελματικές εκδηλώσεις ανάλογα με την περίσταση και την υπόδειξη των ενδιαφερόμενων. Διαμορφώνεται, έτσι, ο χώρος σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Με άλλα λόγια, δημιουργούν μοναδικές στιγμές για όλους εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.  Σχεδιάζουν από κοινού την εκδήλωση, προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία και κάνουν μοναδικές όλες τις  περιστάσεις.

Μη με Λησμόνει
Πηγή: https://mimelismoni.com/private/

Μεταξύ άλλων, στη στεγασμένη αυλή του Μη Με Λησμόνει Art Café φιλοξενούν βραδιές χορού δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από ταινία, ενώ όλοι οι χώροι του είναι ιδανικά φωτογραφικά studios για διάφορα projects. Όποτε θελήσεις, λοιπόν, μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να απολαύσεις το φανταστικό σκηνογραφικό περιβάλλον.

Εσύ τι άλλο περιμένεις για να πειστείς για τη μοναδικότητα αυτού του χώρου; Πάρε την παρέα σου και πηγαίνετε να θαυμάσετε από κοντά αυτό το υπέροχο καλλιτεχνικό στέκι!

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 5+1 ταράτσες για την καλοκαιρινή σου έξοδο

 

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 23

Την ιστοσελίδα θα τη βρεις εδώ

 

Ονομάζομαι Δήμητρα και σπουδάζω ψυχολογία στο ΑΠΘ. Έχω πάντα στην τσάντα μου ένα βιβλίο και στο κεφάλι μου παίζει αδιάλειπτα κάποιο τραγούδι. Αν δεις κάποια σε μια στάση 8 το πρωί να τραγουδά, θα είμαι σίγουρα εγώ-προκαταβολικά ζητάω συγγνώμη για την παραφωνία μου- και κάποια να τρέχει πίσω από το 28, επίσης, θα είμαι σίγουρα εγώ. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θαυμάζω όσους καταφέρνουν να γεμίσουν μια κενή σελίδα με λέξεις, οπότε εδώ θα με δεις να προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς, όλοι μας δεν προσπαθούμε για κάτι; Be kind (γενικός κανόνας στη ζωή)! <3

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι