Top 7 Blogs & Websites για αρχιτέκτονες

blogs & websites
Πηγή εικόνας: google images

Blogs & Websites, Vlogs και YouTube channels είναι μόνο λίγα από τα ενημερωτικά μέσα τα οποία αντλούμε καθημερινά εκατομμύρια πληροφορίες ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος. Ποια από αυτά όμως είναι έγκυρα και ποια θα μας δώσουν της πληροφορίες που θα χρειαστούμε?! Εδώ και πολλά χρόνια έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες Blogs & Websites στον τομέα της αρχιτεκτονικής και του design τα οποία δεν είναι έγκυρα ή η πληροφορίες είναι ανεπαρκείς και ελλιπείς. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου παρουσιάσουμε τα δημοφιλέστερα Blogs & Websites αρχιτεκτονικής ώστε να αντλήσεις τις σωστές πληροφορίες που χρειάζεσαι για το επόμενο project σου, να ενημερωθείς παίρνοντας φρέσκιες ιδέες ή απλά να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

DEZEEN

Πηγή εικόνας: Dezeen.com

Με μεγάλη επιτυχία και επιρροή, το Dezeen κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 από τον Marcus Fairs ως ένα απλό blog πριν εξελιχθεί σε ένα πλήρες διαδικτυακό περιοδικό που προσελκύει πάνω από δύο εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Πολύ περισσότερο από ένα από τα καλύτερα blogs αρχιτεκτονικής, το Dezeen είναι ένα πραγματικό ίδρυμα με δημοσιευμένα βιβλία, ένα κατάστημα ρολογιών και το δικό του τμήμα εργασιών.


WEBURBANIST

Πηγή εικόνας: weburbanist.com

Ασκώντας μια επιμελητική προσέγγιση, το WebUrbanist έχει αποκτήσει τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα blogs αρχιτεκτονικής που καλύπτει εφευρετικά και ασυνήθιστα έργα. Με συχνές εμφανίσεις στον κύριο τύπο και μέχρι σήμερα περισσότερους από 100.000.000 επισκέπτες, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.


ARCHDAILY

blogs & websites
Πηγή εικόνας: archdaily.com

Αναφερόμενη ως «ο πιο δημοφιλής ιστότοπος αρχιτεκτονικής στον κόσμο», το ArchDaily είναι επομένως επικό. Από το 2008, αυτό το κορυφαίο ιστολόγιο αρχιτεκτονικής έχει αξιοποιηθεί απόλυτα, φέρνοντας στους αναγνώστες ζωτικές πληροφορίες τη στιγμή που πέφτει. Επίσης, εμφανίζονται στον ιστότοπο συνεντεύξεις, εκδηλώσεις, προϊόντα και διαγωνισμοί.

Διαβάστε επίσης  Αρχιτεκτονική και ανακύκλωση: Print your city

A DAILY DOSE OF ARCHITECTURE

blogs & websites
Πηγή εικόνας: Pinterest

Όταν χρειάζεστε την επιδιόρθωση της αρχιτεκτονικής σας, μια ημερήσια δόση αρχιτεκτονικής είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός (με ένα σύμβολο Rx στην κεφαλίδα της καρτέλας για να το δείξει). Διευθύνεται από τον John Hill, το κορυφαίο blog αρχιτεκτονικής προσφέρει καθημερινή σας βοήθεια ζωντανών εικόνων και προσεγγίσιμης κάλυψης.


DESIGN BOOM

Πηγή εικόνας: designboom.com

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Πεκίνο, το designboom είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής, ανεξάρτητη έκδοση που προσφέρει κορυφαία κάλυψη και διορατικές κριτικές της τελευταίας σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Αυτό συνοδεύεται από συνεντεύξεις, προφίλ και υποβολές αναγνωστών. Η αρχιτεκτονική κινείται με γρήγορο ρυθμό και το designboom δεν χάνει τον ρυθμό.


ARCHITECTURE AU

blogs & websites
Πηγή εικόνας: Google

Ένα από τα καλύτερα blog αρχιτεκτονικής μετά τις δικές μας καρδιές, το ArchitectureAU καλύπτει καταπληκτικά το μεταβαλλόμενο τοπίο των κτιρίων, των σχεδίων και των ανθρώπων. Ο ιστότοπος αντλεί περιεχόμενο από τα κορυφαία περιοδικά αρχιτεκτονικής της Αυστραλίας και ως εκ τούτου χρησιμεύει ως ένας all-inclusive απαραίτητος πόρος.


ARCHINECT

blogs & websites
Πηγή εικόνας: archinect.com

Το Archinect συμμετέχει στο παιχνίδι από το 1997, καθιστώντας το έναν από τους πιο έμπειρους διαδικτυακούς παίκτες. Με τον αξιοθαύμαστο στόχο της σύνδεσης τόσο έμπειρων όσο και επίδοξων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο, το συγκεκριμένο blog έχει καταστεί πρωταρχικός προορισμός για ειδικούς, ενθουσιώδεις και όλους τους ενδιάμεσους.

O Μιχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι σπουδαστής Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Design, κάτοχος διπλώματος "Project and Construction Management" και του αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς. Τον ελεύθερο του χρόνο σχεδιάζει, παρακολουθεί σεμινάρια και βάζει στόχους για το μέλλον.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Εθνικό Σύστημα Υγείας

Εθνικό Σύστημα Υγείας: ποιες χώρες διαθέτουν;

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) εξασφαλίζει στους πολίτες ενός κράτους

Barbie: η εξέλιξη της στα χρόνια στο Design Museum του Λονδίνου

Barbie: Η εξέλιξη της στα χρόνια. Το Design Museum του