Ασπρόμαυρο: επιλογή ή… εμμονή;

23 Ιανουαρίου 2017

Ασπρόμαυρο

Μπορεί ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο να είναι μια αρκετά δύσκολη επιλογή, δεν παύει όμως να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη. Θεωρείται τολμηρός, καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να επιτύχει την ταύτιση του κλασικού με το νεότερο. Πιστεύω πως η αγορά των κατάλληλων επίπλων και η δημιουργία σωστών μπορούν να προσφέρουν ένα αποτέλεσμα παραπάνω από ικανοποιητικό. Για όσους θα ήθελαν να κάνουν μια τέτοιου είδους αλλαγή, αλλά φοβούνται να το πάρουν το ρίσκο, θα δώσουμε σήμερα όμορφες ιδέες ώστε να πραγματοποιηθεί μια πρώτη επαφή.

Ξεκινώντας από το χρώμα του τοίχου θα επέλεγα το άσπρο, μεγαλώνει τον χώρο σε περίπτωση που είναι περιορισμένος και δίνει την αίσθηση του καμβά, δηλαδή μπορείς να πειραματιστείς με τα αντικείμενα γύρω του, και αυτό θα δείξει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Εφόσον έχω κρατήσει σε ήσυχους τόνους τους τοίχους, στο σαλόνι έχουμε δυο επιλογές, είτε ένα ολόλευκο σαλόνι, επιτυγχάνοντας ένα total white αποτέλεσμα με ελάχιστα αντικείμενα σε μαύρο χρώμα, για να δίνουν την επιθυμητή ένταση στο χώρο, είτε μαύρους καναπέδες παίζοντας σε άσπρους τόνους στα μαξιλάρια, στα χαλιά και στα υπόλοιπα αντικείμενα που θα τους πλαισιώνουν.

Ασπρόμαυρο

Ασπρόμαυρο

Σε περίπτωση που έχουμε τον απαραίτητο χώρο στο σπίτι μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε  ασπρόμαυρες γωνίες. ‘Ενας λευκός καναπές σε μια όμορφη,φωτεινή γωνιά και γύρω του μαύρες κορνίζες, που θα δημιουργούν ένα θέμα στον τοίχο, είναι μια επιτυχημένη κίνηση που σίγουρα θα την αγαπήσετε και εσείς πολύ.

Ασπρόμαυρο

Δηλώνω απίστευτα εντυπωσιασμένη από την παρακάτω τραπεζαρία. Ίσως είναι και ο λόγος γι’ αυτό το άρθρο καθώς είναι ότι πιο όμορφο έχω δει μέχρι στιγμής. Τα κλασικά στοιχειά και ο συνδυασμός χρωμάτων φαντάζουν σαν από άλλη εποχή. Ιδανικά, κάθε σπίτι θα πρέπει να χτίζει όλη τη διακόσμηση του πάνω σε ένα τέτοιο αντικείμενο, προσωπική άποψη αλλά είναι φανερό πως είναι αγαπημένη. Εξίσου εντυπωσιακή και η λεύκη του εκδοχή. Η επιλογή σίγουρα θα δικαιώσει τον κόπο που θα χρειαστείτε για να το βρείτε στην αγορά. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε, αν βρείτε κάτι που να πλησιάζει αυτή την εικόνα είναι απολύτως αποδεκτό.

Διαβάστε επίσης  Το υπόστεγο για Υoga στη Tulum

Ασπρόμαυρο

Ασπρόμαυρο

Στο υπνοδωμάτιο, θα επέλεγα ο τοίχος να είναι σε ένα σπασμένο λευκό χρώμα, όπως το ζαχαρί. Ζεσταίνει πολύ το χώρο του δωματίου επιτυγχάνοντας το στόχο μας. Στα έπιπλα επιλέγουμε ένα σύγχρονο στιλ για το κρεβάτι, σε λευκούς τόνους, δίνοντας μια αντίθεση με τα μαξιλάρια. Η ντουλάπα ιδανικά, θα μπορούσε να έχει τη διχρωμία άσπρο-μαύρο, ώστε να έχουμε πολύ έντονη την αντίθεση που θέλουμε, τονίζοντάς ακόμη περισσότερο κρατώντας το μαύρο χρώμα στα χαλιά.

Σε ό,τι και αν επιλέξετε είναι σίγουρο πως αν βάλετε το προσωπικό σας στοιχείο το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Ασπρόμαυρο

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.