Διακόσμηση για μουσικόφιλους

μουσικόφιλουςΗ διακόσμηση του σπιτιού μας είναι μία προσωπική υπόθεση του καθενός, καθώς αντικατοπτρίζει στοιχεία του χαρακτήρα του και της αισθητικής του. Οι επιλογές που κάνουμε στη διακόσμηση του χώρου μας θα πρέπει να αντανακλούν τις προτιμήσεις και τα χόμπι μας. Η μουσική αποτελεί για τους περισσότερους ανθρώπους αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, μιας και θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά μέσα έκφρασης. Αν είστε λάτρης της μουσικής και θέλετε να εκφράσετε αυτό το πάθος σας στο χώρο του σπιτιού σας  με κάποιο τρόπο, τότε μπορείτε να πάρετε κάποιες πολύ δημιουργικές ιδέες διακόσμησης για μουσικόφιλους.

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους  μουσικόφιλους

Τα μουσικά όργανα όπως τα ντραμς, τα τύμπανα, οι κιθάρες, οι κορνέτες και τα σαξόφωνα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε πρωτότυπα έπιπλα.Για παράδειγμα, ένα τύμπανο μπορεί να γίνει ένα κρεμαστό φωτιστικό είτε ένα τραπεζάκι του καφέ. Μία κιθάρα μπορούμε να τη μεταποιήσουμε σε ένα έπιπλο με ράφια και μία κορνέτα σε ένα επιτοίχιο βάζο.

μουσικόφιλους μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

Οι πίνακες και τα υφάσματα με μουσικό θέμα προσδίδουν ένα μουσικό ύφος στο χώρο σας.

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

Τέλος, τα εξώφυλλα των αγαπημένων σας albums, τα βινύλια  και οι μουσικοί καλλιτέχνες, μπορούν να μετατραπούν σε άκρως ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία, αναδεικνύοντας το πάθος σας για τη μουσική.

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

μουσικόφιλους μουσικόφιλους

Διαβάστε επίσης  «Νέο αίμα» στα μουσεία το 2019

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι