Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εάν το σπίτι σας είναι πολύ μικρό για χριστουγεννιάτικο δέντρο ή εάν θέλετε για φέτος μια εναλλακτική διακόσμηση, υπάρχουν τρόποι. Μπορείτε να διακοσμήσετε με μια δική σας εναλλακτική πρόταση χριστουγεννιάτικου δέντρου και να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους γνωστούς σας, ενώ παράλληλα να εξασφαλίσετε περισσότερο χώρο για την υπόλοιπη χριστουγεννιάτική διακόσμησή σας.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μαυροπίνακα

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διαλέξτε έναν τοίχο ή ένα κομμάτι του και περάστε το με βερνίκι μαυροπίνακα. Αφήστε το να στεγνώσει και ο μαυροπίνακάς σας είναι έτοιμος. Μπορείτε να σχεδιάσετε ό,τι επιθυμείτε ανάλογα με την εποχή. Όσον αφορά στα χριστουγεννιάτικα σχέδια, ζωγραφίστε το δέντρο σας και διακοσμήστε το με χρωματιστά λαμπάκια και γιρλάντες για να δώσετε μια πιο τρισδιάστατη αίσθηση.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αυτή η ιδέα δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού δέντρου σε μικρότερη κλίμακα. Πάρτε κλαδιά διαφόρων μεγεθών και ενώστε τα με σκοινί. Προσθέστε χριστουγεννιάτικα στολίδια και ολοκληρώστε το ρουστίκ δέντρο σας.

Εκτυπωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πάρτε μια φωτογραφία από χριστουγεννιάτικο δέντρο με φόντο ή χωρίς και τυπώστε τη σε μεγάλη κλίμακα με τουλάχιστον 1 μέτρο πλάτος. Κρεμάστε την εκτύπωση σε ξύλο ή σε σκοινί και τοποθετήστε τη δίπλα στο παράθυρο. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη διακόσμηση με μικρά στολίδια που θα καρφιτσώσετε επάνω στην εκτύπωση.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με γκοφρέ χαρτί

χριστουγεννιάτικο δέντρο
Μια μοντέρνα εκδοχή αλλά και πολύ λαμπερή, είναι να χρησιμοποιήσετε γκοφρέ χαρτί. Κόψτε το χαρτί σε λωρίδες και κολλήστε τις τη μία πάνω από την άλλη, δημιουργώντας επίπεδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα και να ολοκληρώσετε προσθέτοντας χάρτινα αστέρια από γυαλιστερό χαρτί.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φρέσκα φύλλα

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια ιδέα για να πετύχετε το φρέσκο άρωμα του πεύκου χωρίς αρωματικά χώρου, είναι να φτιάξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας από φρέσκα κλαδιά πεύκου. Πάρτε μια σανίδα ξύλου και κόψτε τη σε κομμάτια έτσι ώστε να δημιουργήσετε το τριγωνικό σχήμα του δέντρου. Κολλήστε τα κομμάτια στον τοίχο και εφαρμόστε πάνω τα κλαδάκια του πεύκου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι είδους πράσινο επιθυμείτε ανάλογα με το άρωμα που θέλετε στο σπίτι σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα αρωματίζει ταυτόχρονα το χώρο.

Διαβάστε επίσης  Παστέλ χρώματα στο σαλόνι

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με διακοσμητική ταινία

χριστουγεννιάτικο δέντρο
Μια εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής, είναι η διακοσμητική κολλητική ταινία. Διαλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που θέλετε και σχεδιάστε το σχήμα του δέντρου σε έναν κενό τοίχο. Συμπληρώστε με μικρά στολίδια που θα κολλήσετε με διάφανη ταινία.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρωματιστό χαρτόνι

χριστουγεννιάτικο δέντρο
Για μια τολμηρή, πολύχρωμη εμφάνιση των Χριστουγέννων, δοκιμάστε αυτό το δέντρο τοίχου, κατασκευασμένο από διάφορα χαρτόνια, ταινία διπλής όψης και λαμπάκια. Κόψτε τα χρωματιστά χαρτόνια σε τρίγωνα και στη συνέχεια κολλήστε τα στον τοίχο σε σχήμα δέντρου με ταινία. Η τελική πινελιά είναι η προσθήκη  από φωτάκια που θα στερεώσετε με πολύχρωμες πινέζες.

Καλή διακόσμηση!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μπόλλα - Παϊτίμ Στάτοβτσι

Στάτοβτσι και Αντιήρωες: μία σχέση μίσους με τον πρωταγωνιστή

Αντιήρωες στη σύγχρονη λογοτεχνία Όταν διαβάζεις ένα βιβλίο απ’ τις
πυρετός

Δάγκειος πυρετός και Κλιματική αλλάγη

, Ο δάγκειος πυρετός είναι ένας ιός που μεταδίδεται από