Η ξύλινη σκάλα απο μια διακοσμητική ματιά.

ξύλινη σκάλα
Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση ορισμένων υλικών αποτελεί εκτός από μια οικολογική κίνηση και μία άκρως διακοσμητική τάση, που επικρατεί στο χώρο του design τα τελευταία χρόνια. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να προσδώσουμε μια νέα λειτουργία σε ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης. Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στο πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε διακοσμητικά μία παλιά ξύλινη σκάλα, την οποία πολλοί από εμάς έχουμε στην κατοχή μας. Η σκάλα είναι ένα ευέλικτο αντικείμενο, που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.
Μία πολύ χρήσιμη ιδέα είναι να μετατρέψετε την παλιά σας ξύλινη σκάλα σε μία κομψή και εύχρηστη βιβλιοθήκη. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάποιες ξύλινες σανίδες, ώστε να σχηματίσετε κάποια ράφια ή απλώς να τοποθετήσετε την σκάλα στον τοίχο. Αν θέλετε να δώσετε ένα vintage ύφος στο χώρο σας, αφήστε την σκάλα έως έχει. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια βαφή ξύλου της επιλογής σας.

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα
Τα βοηθητικά τραπεζάκια και τα κομοδίνα μπορούν να αντικατασταθούν επάξια από μικρές και μεγάλες σκάλες, προσφέροντας περισσότερα περιθώρια επιλογών.

ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

Η οργάνωση στο μπάνιο είναι ένα δύσκολο έργο. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων σας, τότε μία μικρή σκάλα τοποθετημένη ανεπιτήδευτα σε κάποια γωνία αποτελεί την τέλεια λύση.

ξύλινη σκάλα

Μία ξύλινη σκάλα θα μπορούσε να μετατραπεί ακόμα και σε μία αυτοσχέδια ντουλάπα, θήκη παπουτσιών ή έναν καλόγερο. Διαλέξτε μία γωνία στο δωμάτιό σας για να συμπεριλάβετε αυτό το κομμάτι, χαρίζοντας ένα ρουστίκ άγγιγμα στο χώρο.

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα
Ο χώρος της κουζίνας δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των επιλογών στην αξιοποίηση της παλιάς μας σκάλας. Στην περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε, τοποθετήστε τα μαγειρικά σας σκεύη σε μία υπερυψωμένη σκάλα.

Διαβάστε επίσης  Οι 5 μεγαλύτεροι σύγχρονοι αρχιτέκτονες της εποχής μας

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

Φανείτε δημιουργικοί και καινοτόμοι φτιάχνοντας ένα φωτιστικό. Η γκάμα των επιλογών σας είναι μεγάλη.

ξύλινη σκάλαξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι