Ψηφοφορία: Διάλεξε το αγαπημένο σου παραμύθι

Ψηφοφορία Διαγωνισμού Παραμυθιού

Το MAXMAG, η στήλη του Βιβλίου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ οργάνωσαν Διαγωνισμό Παραμυθιού. Στείλατε τα κείμενά σας και τώρα ήρθε η κρίσιμη στιγμή. Οι «κάλπες» άνοιξαν και το κοινό μπορεί να ψηφίζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 23:59.

Υπενθυμίζουμε ότι το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 πρόσφατα εκδομένα βιβλία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ . Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 βιβλίο των εκδόσεων. Τους τίτλους των βιβλίων θα τους επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας αν υπάρξουν υβριστικά σχόλια μεταξύ των συμμετεχόντων αυτοί θα ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση.

Advertisements
Ad 14

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας του κοινού, τα 15 κείμενα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα εξεταστούν από 3μελή επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους συγγραφείς:

– Ιωάννα Μπαμπέτα

– Κατερίνα Δημόκα

– Δημήτρη Μπογδάνο

Βρες όλα τα διηγήματα που πήραν μέρος στο διαγωνισμό εδώ.
Στην παρακάτω λίστα θα δείτε ΌΛΑ τα διηγήματα που τηρούσαν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και στάλθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε.
Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, έχει δικαίωμα από μια ψήφο ανά 24ωρο (βάση της διεύθυνσης IP που έχει). Απαγορεύονται ρητά ψήφοι που έρχονται από proxy ιστοσελίδες. Κάθε Κυριακή θα γινεται εκκαθάριση των ψηφων

 

Τι περιμένεις; Διάβασε και ψήφισε!

Σας ευχαριστούμε που λάβατε μέρος στη ψηφοφορία του διαγωνισμού. Η ψηφοφορία έχει κλείσει και η καταμέτρηση των έγκυρων ψήφων έχει ξεκινήσει. Θα υπάρξει ενημέρωσει μέσα στις επόμενες μέρες για την τελική βαθμολογία και τα επόμενα βήματα που ακολουθούν στο διαγωνισμό παραμυθιού.

Διαβάστε επίσης  Ο δράκος που ‘βγάζε από το στόμα του αντί για φωτιά, σοκολάτα της Terra Louda

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Famagusta New Museum

Famagusta New Museum: απόπειρα συμφιλίωσης με το παρελθόν

Το Famagusta New Museum (FNM) φιλοδοξεί να αλλάξει τον παραδοσιακό

«Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» από τις εκδόσεις Μάρτης

Το βιβλίο «Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» είναι η τελευταία