Κερδίστε 1 αντίτυπo του βιβλίου «Γιαννέσα» της Παρασκευής Μπακέλλας

8 Μαρτίου: Διεθνής ημέρα της Γυναίκας. Σύμβολο της νίκης των γυναικών στον αγώνα για τα δικαιώματά τους. Το maxmag γιορτάζει την ημέρα αυτή, προσφέροντας ένα αντίτυπο του βιβλίου «Γιαννέσα», της Παρασκευής Μπακέλλα Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα που στάθηκε δυνατή, γιατί δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε ακριβώς από κάτω.


Advertisements
Ad 14

Ημερομηνία έναρξης: 8/03/2023
Ημερομηνία λήξης: 15/03/2023

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.


Λίγα λόγια για το βιβλίο  «Γιανέσσα»

  • Εκδόσεις: Ελκυστής
  • Έτος κυκλοφορίας: 2022
  • Σελίδες: 458

Ο Τηλέμαχος Αρμύρης, ένας αγαπητός βιβλιοπώλης, έφυγε νωρίς από τη ζωή εξαιτίας της ασθένειας του. Οι στενοί του φίλοι, ένας γιατρός κι ένας οικονομολόγος κλονίζονται από την απώλεια, όπως και η οικογένεια του. Αρκετά χρόνια αργότερα θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο. Μόνο που αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά τους. Μοίρα ή διαβολική σύμπτωση; Οι οικογενειακές πληγές μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Γιατί πολλοί άνθρωποι προσελκύουν τα ίδια γεγονότα; Η Γιαννέσα ήρθε να προσφέρει στην ελληνική λογοτεχνία και θα μείνει.

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Πίσω από τα μάτια της" της Σάρα Πινμπορο, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες