Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» στο θέατρο Τ.

Το MAXMAG σας χαρίζει, μετά από κλήρωση, διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το τέλος του παιχνιδιού» του Samuel Beckett. Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις, ανά παράσταση, για την Δευτέρα 2/10/2017, καθώς και για τις επόμενες Δευτέρες 9/10/2017 και 16/10/2017.

Ο διαγωνισμός λήγει 1/10/2017.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

-Χαμ: «Γιατί μένεις κοντά μου;» -Κλοβ: «Γιατί με κρατάς;» -Χαμ: «Δεν έχω κανέναν άλλο.» -Κλοβ: «Δεν έχω αλλού να πάω».

Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης» και του Θεάτρου Τ, σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, με τους Δημήτρη Ναζίρη και Έφη Σταμούλη στους κεντρικούς ρόλους. Στο έργο ο Χαμ, αφέντης και εξουσιαστής, ζει το δικό του τέλος του κόσμου με μόνη συντροφιά τον υπηρέτη του Κλοβ και τους δύο γέρους γονείς του, Ναγκ και Νελ. Τυφλός και καθηλωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα, ο Χαμ βασανίζει τον Κλοβ, ο οποίος δεν μπορεί να καθίσει. Ο Κλοβ, παρότι μισεί τον Χαμ, διστάζει ή φοβάται να τον εγκαταλείψει. Οι γονείς του Χαμ, Ναγκ και Νελ, είναι παράλυτοι και κατοικούν μέσα σε σκουπιδοτενεκέδες, από όπου βγάζουν κατά διαστήματα το κεφάλι τους, ως ένδειξη ότι είναι ακόμα ζωντανοί. Η σχέση του Χαμ μαζί τους, μια σχέση που χαρακτηρίζεται από κυνισμό και βαναυσότητα.

Όπως και στο «Περιμένοντας τον Γκοντό», έτσι και στο «Τέλος του Παιχνιδιού», οι ήρωες του Μπέκετ αναμένουν. Στο πρώτο αναμένουν την ελπίδα. Στο δεύτερο αναμένουν τον θάνατο, το οριστικό τέλος. Τελειώνει, όμως, το παιχνίδι; Τελειώνει ή συνεχίζεται αενάως;

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε δυο αντίτυπα του βιβλίου: Λύω, Σιωπή! από τις εκδόσεις Πηγή.

Υ.Γ.: “What is that unforgettable line?” ― Samuel Beckett

 

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

Οι νικητές είναι: Για τη Δευτέρα 2/10: Πέτρος Κατσής, Αλεξάνδρα-Μαρία Δήμου, Θωμάς Θεοχαρίδης

Για τη Δευτέρα 9/10: Αντώνης Τσαβδάρης, Δελιακίδου Μαρία, Ευσταθίου Άννα

Για τη Δευτέρα 16/10: Αλεξάνδρου Στέφανος, Αντωνίου Ελένη, Βαφειάδης Μάκης

Μια wanna-be-ηθοποιός νομικάρια. Λατρεύω, επίσης, [Λίγα πράγματα.] το χορό, το διάβασμα, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, το φαγητό και τις βόλτες με φίλους σε όμορφα σημεία της πόλης [Υπάρχουν κι αυτά.].
Τώρα τελευταία δηλώνω συχνά: Τελικά, δε θα γίνω δικηγόρος...πριγκίπισσα θα γίνω.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι