Οι νικητές του βιβλίου «Λάκης ο λύκος» της Μυρτώς Κτενά-Παλατέ από τις εκδόσεις Άνω Τελεία

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Άνω Τελεία σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Λάκης ο λύκος» της Μυρτώς Κτενά-Παλατέ . Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Οι νικητές:

Γιάννης Καραστατήρας

ειρήνη κουρβουλη

Advertisements
Ad 14

Ημερομηνία έναρξης: 19/05/2023
Ημερομηνία λήξης: 25/05/2023

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Λάκης ο λύκος»

Την ώρα που τα τρία γουρουνάκια χτίζουν τα καινούργια σπίτια τους, ένας νέος λύκος εμφανίζεται και δίνει… συμβουλές πώς θα τα κάνουν πιο ανθεκτικά! Έχουν δίκιο τα ζώα του δάσους να είναι επιφυλακτικά απέναντί του ή μήπως ο λύκος λέει την αλήθεια, όταν τα διαβεβαιώνει ότι «δεν είναι σαν τους άλλους»;

Η Μυρτώ Κτενά-Παλατέ μας προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παραμυθιού που ανατρέπει τις στερεότυπες αντιλήψεις, διαποτισμένη από τις αξίες της αλληλεγγύης, της συνύπαρξης και του σεβασμού στο περιβάλλον.

Λάκης ο λύκος
Πηγή: http://anoteleia.gr/cat_009.html

Λίγα λόγια για την συγγραφέα Μυρτώ Κτενά-Παλατέ

Η Μυρτώ Κτενά-Παλατέ γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1984. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Μπρίστολ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μπαθ. Εργάζεται ως καθηγήτρια στην Κύπρο και στον ελεύθερο χρόνο της σκαρφίζεται ιστορίες, τις οποίες αφηγείται στα δύο παιδιά της.

Διαβάστε επίσης  Εξαιρετική προσφορά από τις εκδόσεις Πηγή, iWrite & Δαιδάλεος

Λίγα λόγια για την εικονογράφο Μαιρηλία Φωτιάδου

Η Μαιρηλία Φωτιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην αποκατάσταση ιστορικών κτηρίων και συνόλων. Εργάζεται ως αρχιτέκτονας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Έξυπνες πόλεις

Οι έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα

Οι έξυπνες πόλεις (smart cities) αποτελούν ένα από τα πλέον
self tan

Τα self tan που δε θα σε απογοητεύσουν.

Το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά. Οι διακοπές σου,