Κερδίστε προσκλήσεις για το IN-Fest

Το MAXMAG δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο ατομικές προσκλήσεις διημέρου για το IN-Fest στο Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί στις 28-7-17 και 29-7-17 για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Παράλληλα, στα πλαίσια μέριμνας των επισκεπτών (κυρίως όσων δεν κατοικούν στο Κιλκίς) παρέχεται η δυνατότητα κατασκήνωσης -χωρίς επιπρόσθετη χρέωση πέραν της κατοχής εισιτηρίου- στο χώρο του Ράντσου, ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος και καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη των κατασκηνωτών -φαγητό, ποτό, χώροι υγιεινής, εναλλακτικές δραστηριότητες.

Επίσης, υπάρχει δωρεάν μεταφορά από την Πόλη του Κιλκίς (18:30 από το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς) προς το Ράντσο και επιστροφή.

 

Πληροφορίες για το Rancho Kilkis εδώ.

Πληροφορίες για το IN-Fest εδώ και για το IN-Fest 2017 εδώ.


Λίγα λόγια για το IN-Fest:

Το IN-Fest είναι ένα μουσικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από τη νεολαία της πόλης του Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Ράντσο Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, σε ένα καταπράσινο, πλήρως οργανωμένο και ασφαλή χώρο αναψυχής 20 στρεμμάτων ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ευχάριστους προορισμούς του Νομού.

Συγκροτήματα – Καλλιτέχνες:

 

Ευθύμης ‘Εψιλον – EKDOXH E,BAiLdSA, Tuber, JOEY, Despite Everything, Hidden in the basement, Bailemos, OCEANDVST,Αλλοιωμένες Μορφές, 5M, Five Square Box,Magnum Opus.

StandUp Comedy:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Youtubers: FOSBLOQUE-FOSVLOQUE, BAZE

Διαβάστε επίσης  Ο Marilyn Manson επιστρέφει και... ξέρει που μένουμε!

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος