Assassin’s Creed Mirage: Τι γνωρίζουμε;

28 Ιανουαρίου 2023
Assassin's Creed
Πηγή: earlygame.com

Assasin’s Creed: Mirage

Το Assassin’s Creed σύντομα θα δεχτεί τον διάδοχο του Valhalla, με την καινούργια κυκλοφορία, το Mirage. Φήμες λένε πως το περιβόητο αυτό παιχνίδι θα «βρεθεί» στα χέρια των παικτών τον φετινό Αύγουστο. Οι κονσόλες που θα κυκλοφορήσει είναι: PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, και PC. Τι γνωρίζουμε λοιπόν για αυτήν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία και τι προσδοκίες να έχουν οι παίκτες; Θα ακολουθήσει την «συνταγή» των κλασικών Assassin’s Creed παιχνιδιών, ή μήπως θα ταιριάζει περισσότερο στα τελευταία action RPG;

Assassin's Creed
Πηγή: insider-gaming.com

Επιστροφή στα παλιά 

Το Assassin’s Creed: Mirage είναι ένα παιχνίδι που «επιστρέφει στις ρίζες του» με πολλούς να το θεωρούν το «απόλυτο» Assassin’s Creed game. Ο λόγος για αυτό ξεκίνησε με την έντονη δόση νοσταλγίας που κατακλύζει fans του franchise. Όταν η  Ubisoft  άκουσε τα σχόλια και τις επιθυμίες των παικτών, δήλωσε πως το παιχνίδι θα εστιάζει περισσότερο στην ιστορία. Αυτό σημαίνει πως θα μειωθούν τα στοιχεία RPG, θα αυξηθεί η δράση και όχι μόνο.

Το παρκούρ, η μάχη καθώς και η χρήση του stealth system κάνουν έντονη την παρουσία τους σε αυτό του παιχνίδι. Επίσης επιστρέφουν οι αποστολές δολοφονίας «Black Box», τις οποίες εντοπίζουμε στο Syndicate και Unity. Ως Hidden One θα έχουμε και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, το οποίο θα περιέχει Hidden Blades και βόμβες καπνού. Και αυτά ανάμεσα σε μια ποικιλία όπλων και εργαλείων.Οι δημιουργοί δήλωσαν πως το παιχνίδι παρέχει την μεγαλύτερη συλλογή που έχει δεχτεί ποτέ το franchise.

Assassin's Creed: Mirage
Πηγή: pcgamesn.com

Η Ιστορία

Στην Μέση Ανατολή θα περιπλανηθούμε- αυτήν την φορά όχι ως Altair- αλλά ως Basim. Ο Basim από ένας πονηρός κλέφτης, με τρομερά οράματα θα ενταχθεί στην αδελφότητα των Assassin’s υπό την καθοδήγηση της Rohsan, ως μαθητευόμενός της. Για την ακρίβεια από απλό μαθητευόμενο θα εξελιχθεί σε έναν πολύ ικανό Master Assassin. Αυτή είναι η ιστορία του. Ακολουθήστε λοιπόν τον Basim στην προσπάθειά του να βοηθήσει το δίκτυο των Assassin’s με πολλαπλές δολοφονίες και αποστολές, καθώς εξερευνείτε την όμορφη Βαγδάτη.

Ανακαλύψτε μια αφηγηματική εμπειρία δράσης και περιπέτειας που ακολουθεί τη μεταμόρφωση ενός προκλητικού νεαρού άνδρα σε έναν εκλεπτυσμένο Master Assassin με αντικρουόμενο πεπρωμένο. Γνωρίστε ένα εμπνευσμένο καστ χαρακτήρων που θα διαμορφώσουν το πεπρωμένο του Basim και μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται- Ubisoft

Το Mirage θα είναι ένας μικρότερος τίτλος Assassin’s Creed με διάρκεια  παιχνιδιού περίπου 15-20 ώρες, παρόμοια με τα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς. Σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 15ης επετείου της σειράς, στην οποία η ομάδα χρησιμοποίησε την τεχνολογία που κατασκευάστηκε για το Valhalla. Το παιχνίδι αυτό στην ουσία λειτουργεί ως ένας φόρος τιμής στο πρώτο Assassin’s Creed. Αδιαμφισβήτητα θα κάνει την διαφορά. 

Διαβάστε επίσης  Pier Solar, ένα παλιό JRPG που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Πηγές:

  • Wikipedia
  • Ubisoft
  • Assassin’s Creed Greece στο Youtube
  • https://insider-gaming.com/assassins-creed-mirage-release/
  • https://www.radiotimes.com/technology/gaming/assassins-creed-mirage-release-date/

Σπούδασα Βιομηχανικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Πρώην ΤΕΙ). Με απασχολούν αρκετά οι τομείς της ψυχολογίας, του κινηματογράφου και του gaming. Είμαι λάτρης των ψυχολογικών θρίλερ, των αστυνομικών ταινιών εγκλήματος αλλά και της επιστημονικής φαντασίας.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας...

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας…

Ας πάρουμε μια ανάσα. Ας αφιερώσουμε και λίγο χρόνο σε
Πήλιο

Πήλιο: Ένα Σαββατοκύριακο στα παραμυθένια χωριά του

Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, το θέρετρο των θεών του