Το Beam ενσωματώνεται στο Xbox One για ατέλειωτο live streaming

19 Φεβρουαρίου 2017

beam

Τα τελευταία χρόνια η μετάδοση ζωντανής ροής από gaming είναι κάτι που κερδίζει έδαφος και θεατές. Και η δυναμικότητα είναι τέτοια που οι μεγάλες εταιρίες αρχίζουν να “καθαρίζουν” το τοπίο και να αυξάνουν τον ανταγωνισμό. Η Microsoft απέκτησε τον Αύγουστο του 2016 την υπηρεσία live streaming Beam για να “στεγάσει” τις απαιτήσεις για live streaming στο Xbox One και τα Windows 10.

“Η δημοφιλία του streaming των games τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί. Το Beam έρχεται να προσφέρει μια μοναδικότητα. Όχι μόνο επιτρέποντας στους παίκτες να μεταδόσουν ή να δουν τα αγαπημένα τους games, αλλά και να αλληλεπιδράσουν και να παίξουν μαζί. Γεγονός που θεωρώ πολύ ωραίο. Είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, και ενθουσιασμένοι με την υποστήριξη των gamers πίσω από το Beam. Ελπίζουμε να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι που θα συνδεθούν και θα χρησιμοποιούν το Beam, καθημερινά. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που όλο αυτό γίνεται μέσω του Xbox Live.” δήλωσε ο Matt Salsamendi, επικεφαλής της ομάδας του Beam.

Δοκιμαστική φάση

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε ξεκινήσει μια περίοδος δοκιμής με επιλεγμένους χρήστες. Τώρα όμως, ανοίγει προς το κοινό με το Beam app στο Xbox One. Φυσικά θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το πολύ πετυχημένο Twitch. Ακόμη δεν είναι υπό πλήρη λειτουργία, αλλά ο καθένας μπορεί να μπει και να δει άλλους δοκιμαστές, κατευθείαν από το Xbox One του.

Μετά το download, πατώντας το κουμπί Guide, μπορείτε να περιηγηθείτε στο μενού του Beam. Ανάμεσα στις ρυθμίσεις, η λειτουργία μικροφώνου, της κάμερας και διάφορες ρυθμίσεις του chat. H θέση της προβολής της κάμερας σας, και οι επιλογές για το overlay.

Διαβάστε επίσης  Disco Elysium | Εξιχνιάζοντας την Αντίληψη

Φυσικά, οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε Insiders για την ώρα. Η μετάδοση γίνεται σε real time, σε αντίθεση με το Twitch, στο οποίο υπάρχει καθυστέρηση. Οι χρήστες θα κερδίζουν Sparks, το “νόμισμα” με το οποίο θα αγοράζουν XP boosters, emotes και άλλα. Επίσης θα κερδίζουν XP, το οποίο θα δείχνει τον χρόνο παρακολούθησης.

Σύμφωνα με το team που ασχολείται με την ανάπτυξη του, το Beam θα προσφέρει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης.

Περισσότερα νέα θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του Game Developers Conference 2017. Το GDC 2017 θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017 στο Σαν Φρανσίσκο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

αγνοούμενοι

Αγνοούμενοι της Κύπρου, η ανοιχτή πληγή του Αττίλα

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Βήμα βήμα

Μουσικές ανησυχίες με κρατούν ξάγρυπνο απόψε, καθώς ένα αρκετά υποφερτό