Η BioWare Austin εργάζεται επάνω σε νέο Knights of the Old Republic

13 Απριλίου 2017

Η BioWare Austin, το studio πίσω από την δημιουργία του MMO Star Wars: The Old Republic, φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ένα πρωτότυπο game, στα χνάρια του Star Wars: Knights of the Old Republic.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τον Liam Robertson, έναν δημοσιογράφο που ασχολείται με το Star Wars και έχει μια καλή προϊστορία αποκαλύψεων. Ο Liam Robertson είναι γνωστός και ως Unseen64.

Σε μια πρόσφατη μετάδοση που έκανε μέσω internet, η οποία είναι διαθέσιμη στο Patreon page του, αποκάλυψε ότι το Studio της BioWare στο Austin ασχολείται αποκλειστικά με διάφορα νέα games με θέμα το Star Wars.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, είναι και ένα remake, ή καλύτερα, ένα remaster του κλασικού RPG, Star Wars: Knights of the Old Republic. «Δεν ξέρω πότε θα βγει ακριβώς, αλλά είναι σε φάση ανάπτυξης εδώ και αρκετό καιρό» λέει σε κάποια στιγμή ο Robertson, σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση του SW Game Outpost.

Advertisements
Ad 14

«Άκουσα ότι δεν είναι ακριβώς remake, αλλά ξεκίνησε σαν ιδέα remake ή reboot. Τελικά απλώς χρησιμοποιήθηκε ο σκελετός του παλιού, για να φτιαχτεί κάτι τελείως original και καινούριο. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να κρίνουμε», συμπλήρωσε.

O Robertson δεν ανέφερε τις πηγές του, αλλά σημείωσε ότι ο νέος τίτλος θα είναι συμβατός με τον νέο κανόνα στην ιστορία του Star Wars.

Το πρώτο game, Knights of the Old Republic είχε πρωτότυπο σενάριο και χαρακτήρες. Αργότερα, μετά την εξαγορά από την Disney, είχε συμπεριληφθεί στην τεράστια λίστα με ανεπίσημα δημιουργήματα, γνωστά ως Star Wars Extended Universe, εκτός κανόνα. Η λίστα αυτή πλέον ονομάζεται Star Wars Legends.

Διαβάστε επίσης  «World of Warcraft: Battle for Azeroth»

To Star Wars: Knights of the Old Republic είχε κυκλοφορήσει το 2003, και θεωρείται από πολλούς η καλύτερη δουλειά της BioWare. Ένα πραγματικά κλασικό game. Στην συνέχεια, υπήρξε και ένα sequel, με τίτλο Sith Lords, το οποίο όμως αναπτύχθηκε από την Obsidian.

Το gaming σύμπαν των Star Wars φαίνεται να είναι σε αναβρασμό, καθώς πολλοί νέοι τίτλοι φαίνεται να είναι σε σχεδιασμό.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν