Ενδιαφέροντες VR τίτλοι που περιμένουμε στο άμεσο μέλλον

9 Οκτωβρίου 2017

Το Virtual Reality headset πλέον δεν είναι ένα απλά μεγαλόπνοο σχέδιο που περιμένει να βρει εφαρμογή. Είναι ένα gadget που έχει βρει τα πατήματα του και είναι  διαθέσιμη επιλογή σε πολλούς τίτλους. Βλέπουμε ότι ακόμα και τα μεγάλα franchises το προσθέτουν στο οπλοστάσιο τους. Αδιαμφισβήτητα ένας από τους πολλά υποσχόμενους χώρους του gaming που προσφέρει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη ενός τίτλου. Αυτό το γεγονός προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολλοί devellopers. Χρησιμοποιούν το κύριο συστατικό του VR, ότι προσθέτει στην εμπειρία και το immersion του παιχνιδιού τους . Με αυτό τον τρόπο μπορούν να προσθέσουν μια νέα δυναμική στο τίτλο ή απλά να φρεσκάρουν ένα παλιότερο.

Ας δούμε λοιπόν μερικούς τίτλους οι οποίοι πρόκειται να κυκλοφορήσουν υποστηριζόμενοι από VR.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

Ξεκινώ με τον τίτλο που βρίσκεται πιο μακριά χρονικά από τους υπολοίπους. Θα κυκλοφορήσει αρχές του 2018 χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί το πότε ακριβώς. Γνωστός και αγαπητός τίτλος αυτός της Bandai Namco, με παρουσία 20 χρόνων στο χώρο. Για όσους δεν έχουν συναντήσει ποτέ αυτό τον τίτλο, πρόκειται με λίγα λόγια για ένα combat fight simulation. Το παιχνίδι όμως δεν μένει στάσιμο σε αυτό του το ρόλο καθώς (στις περισσότερες των περιπτώσεων) περιέχει ένα πολύ ενδιαφέρον story-line.  Είναι ένας τίτλος που πέρα από την προσθήκη του VR είναι βελτιωμένος τεχνικά σε όλους τους τομείς σε σχέση με τους προκατόχους του. Η  δυναμική του VR όμως κατά την γνώμη μου θα το εκτοξεύσει σαν εμπειρία καθώς είναι και μοναδικό στο είδος του. Μένει να δούμε λοιπόν και στη πράξη την πορεία του.

Διαβάστε επίσης  Τι ξέρουμε για το Death Stranding
Advertisements
Ad 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FALLOUT 4 VR

 

Το πρώτο παιχνίδι (στη λίστα) στο οποίο η προσθήκη του VR έγινε για λόγους φρεσκαρίσματος. Ένας μεγάλος και κατά γενική ομολογία δυνατός τίτλος στον οποίο η αίσθηση του να είσαι μέσα στα wastelands θα δυναμωθεί αρκετά. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RjBjvIv8LcQ

 

 

The Elder Scrolls V: Skyrim VR

 

Το πασίγνωστο και μη εξαιρετέο Skyrim θα δεχθεί VR υποστήριξη μέσα στο Νοέμβρη. Ένας τίτλος που κάνει αυτή τη κίνηση υποθετικά  λόγω της ανάγκης φρεσκαρίσματος. Επιδέχεται updates από όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2011 και η Bethesda προσπαθεί με νύχια και δόντια να πάρει και τη τελευταία γουλιά από ότι μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι. (Ήμουν νιος και γέρασα με αυτό το παιχνίδι!)

 

 

 

Gran Turismo Sport VR

Ο κολοσσός των racing και simulation games Gran Turismo θα επιδέχεται και αυτός υποστήριξη VR. Γενικότερα στο χώρο των racing παιχνιδιών είναι ένα καλό trend που ακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε δεν θα μπορούσε και αυτός ο τίτλος να μην υποστηρίζονταν. Ένας χώρος πολύ ταιριαστός για υποστήριξη VR ο οποίος αν προσθέσουμε και περιφερειακά όπως τιμονιέρες κλπ γίνεται ultra ρεαλιστικός. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε λοιπόν πως αν δεν υπήρχε αυτή η επιλογή, το Gran Turismo θα είχε ένα μεγάλο μείον σε σχέση με τους πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους του.

 

Διαβάστε επίσης  Το ψυχεδελικό horror game Layers of Fear

 

https://www.youtube.com/watch?v=cUG5cUjcy8g

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.
«Για την καρδιά και το συκώτι του», Λένα Διβάνη

«Για την καρδιά και το συκώτι του»: Η νέα σπαρταριστή νουβέλα της Λένας Διβάνη

Στην τελευταία της νουβέλα με τίτλο «Για την καρδιά και