Έρχεται το Morrowind σε νέο Expansion για το Elder Scrolls Online

3 Φεβρουαρίου 2017

To Elder Scrolls Online προχωρά σε μια πολυπόθητη κίνηση. Την έκδοση ενός expansion με θέμα το Morrowind.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Ιουνίου σε όλες τις πλατφόρμες. Τα νέα στοιχεία που θα περιέχει είναι: μια νέα ζώνη, την Vvardenfell, μια επέκταση στην ιστορία, περίπου 30 ωρών gameplay, μια νέα κλάση χαρακτήρα, ονόματι Warden, παρέα με την War Bear ως pet, και τέλος μια νέα λειτουργία αρένας PvP 4v4v4, με το όνομα Battlegrounds.

Η περιοχή Vanderfell θα έχει την έκταση του χάρτη από το TES3: Morrowind, και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα καταλαμβάνει το ίδιο γεωγραφικό αποτύπωμα. Όλα τα μνημεία του Morrowind θα είναι εκεί, με την μόνη διαφορά ότι θα εκτυλίσεται περίπου 700 χρόνια νωρίτερα.

Advertisements
Ad 14

Κόστος

Οι επιλογές των παικτών, για την απόκτηση του νέου expansion είναι δυο. Για τους νέους παίκτες το κόστος θα είναι περίπου 60€, και το περιεχόμενο του Expansion θα είναι άμεσα διαθέσιμο, προσπερνώντας το περιεχόμενο του αρχικού ESO. Οι παλιοί παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το expansion με 40€. Έξτρα εκδόσεις και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω προαγοράς επίσης θα είναι διαθέσιμα.

Η απουσία συνδρομής κάνει το game αρκετά ελκυστικό. Η προσθήκη του Morrowind αυξάνει το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά των gamers που παίζουν σε Playstation 4 και Xbox One. Στις δυο αυτές κονσόλες δεν έχει κυκλοφορήσει το TES3: Morrowind. Όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός της Bethesda, με σκοπό την προσέλκυση νέων παικτών στο Elder Scrolls Online, είναι αρκετά μεθοδικός και βελτιώνει κατά πολύ τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης  Skull & Bones - Μετά το Μάρτη θα σαλπάρουμε

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer για το νέο expansion!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το