Έρχεται Pokemon τίτλος στο Nintendo Switch;

Λίγα games έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μας έντονα. Ένα από αυτά είναι και το Pokemon. Ένας τίτλος που έχει πίσω του αρκετές εκδόσεις για όλες σχεδόν τις κονσόλες της Nintendo, σειρές κινουμένων σχεδίων, παιχνίδια, και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Από την ανακοίνωση του Switch όμως, μέχρι σήμερα, ήταν μεγάλη η έκπληξή μας, γιατί δεν υπήρξε κάποιος τίτλος Pokemon στον αρχικό προγραμματισμό της κονσόλας.

Η Game Freak και τα Pokemon

Διάφορες αγγελίες που αναρτήθηκαν πρόσφατα όμως, δείχνουν ότι κάτι έρχεται.

Η Game Freak, εταιρία ανάπτυξης όλων των τίτλων Pokemon, φαίνεται να βάζει μπροστά τις μηχανές. Αναζητά έναν 3D CG designer για σχεδιασμό χαρακτήρων, τεράτων και αντικειμένων, για ένα γνωστό τίτλο.  Η δεύτερη αγγελία αναζητά κάποιο σχεδιαστή μοντέλων για επίπεδα γραφικών ανάλογα του Wii U ή του PS Vita.

Advertisements
Ad 14

Η μοναδική κονσόλα που αντιστοιχεί σε τέτοιο επίπεδο γραφικών είναι το Nintendo Switch.

Όσο για τον τίτλο που κρύβεται πίσω από την ζήτηση αυτή; Η αλήθεια είναι ότι η Game Freak έχει αναπτύξει, και στο παρελθόν, αλλά και τώρα, κι άλλους τίτλους εκτός από την σειρά Pokemon. Όμως η αναφορά στην αγγελία ως «γνωστό τίτλο», μας προϊδεάζει ότι μάλλον αφορά κάποιο Pokemon τίτλο.

Το χρονοδιάγραμμα του Nintendo Switch

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την μη αναμενόμενη επιτυχία του Nintendo Switch. Μια επιτυχία που ούτε η ίδια η Nintendo πίστεψε, και βρέθηκε να έχει ελλείψεις στην προμήθεια της κονσόλας. Με την αύξηση της παραγωγής, και ορισμένους δυνατούς τίτλους να βγαίνουν καθ’ όλη την διάρκεια του 2017, το λογικό βήμα ήταν αυτό. Την δημιουργία δηλαδή ενός νέου τίτλου Pokemon για το Switch, κάτι που λογικά θα εκτοξεύσει την δημοτικότητα του.

Διαβάστε επίσης  MADiSON: Το νέο psychological horror game που θα στοιχειώσει τα όνειρα σας

Συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τίτλο αυτό θα γίνουν λογικά στο μέλλον. Yπήρχαν φήμες για remake του Pokemon Sun/Moon για το Switch. Τον Ιανουάριο, πριν το μεγάλο event αποκάλυψης των τίτλων του Switch, υπήρξε μια διαρροή από το Gamestop που ανέφερε το Pokemon Stars σαν τίτλο του Switch. Το Pokemon Stars πιθανολοτείται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από την αρχή του χρόνου.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η κίνηση όμως της Game Freak δείχνει ότι σίγουρα κάτι υπάρχει στο σύντομο μέλλον. Ας ελπίσουμε να επιβεβαιωθούν οι φήμες και να έχουμε ένα νέο Pokemon τίτλο στο Nintendo Switch!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

LGBTQ+

Προσωπικότητες που συνέβαλαν στην ιστορία της LGBTQ+ κοινότητας

Η LGBTQ+ κοινότητα έχει μια πλούσια ιστορία διεκδίκησης κοινωνικών αλλά

Outfits εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας ταινίες.

Μόδα και Κινηματόγραφος. Δύο από τις μεγαλύτερες τέχνες και πήγες