Το Project Vie απειλεί την κυριαρχία του The Sims

14 Φεβρουαρίου 2017

Ένα νέο life simulation game είναι έτοιμο για κυκλοφορία και απειλεί να σπάσει το μονοπώλιο του Sims. 17 χρόνια μετά την κυριαρχία της ΕΑ και της Maxis στον τομέα αυτό, έρχεται το Project Vie για να ταράξει τα ήρεμα νερά του είδους. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη.

Σε μια μυστηριώδη ανάρτηση στο Reddit, το Project Vie μας αποκάλυψε μόνο το ότι πρόκειται για ένα life simulation game με στοιχεία διαχείρησης και RPG. To game βρίσκεται σε early access φάση και οι δημιουργοί του έχουν στήσει μια κοινότητα μόνο με πρόσκληση. Ακόμη δεν είναι διαθέσιμο σε όλο το κοινό.

Το πρώτο tweet του Project Vie ήταν τον Σεπτέμβρη του 2016. Από τότε, τίποτα δεν είχε δημοσιευθεί πριν τις 7 Φεβρουαρίου. Τότε ανέβηκε η ανακοίνωση για την αποκάλυψη στις 15 Μαρτίου. Παρά τις πιέσεις των ακολούθων, οι δημιουργοί δεν προχώρησαν σε κάποια άλλη λεπτομέρεια, κρατώντας σαν επτασφράγιστο μυστικό το game. Ένας χρήστης έφτασε στο σημείο να συνδέσει το νέο αυτό game με έναν προηγούμενο τίτλο, το VIE the Game, σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες. Όμως η ομάδα πίσω από το Project Vie αρνήθηκε κάθε σύνδεση.

Advertisements
Ad 14

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρώην μέλη του team των Sims ή fans της σειράς.  Δείχνουν όμως να έχουν πάθος με αυτό. Συγκεκριμένα αναφέρουν: “Είμαστε Sim fans όπως κι εσείς. Ξέρουμε τι πρόβλημα υπάρχει με το Sims, όπως και εσείς. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της κοινότητας μας. Αλλά προς το παρόν αυτά είναι τα μόνα που μπορούμε να πούμε.”.  Και αναφερόμενοι στην ΕΑ “Θα τους δώσουμε κάτι που θα φοβηθούν, μην ανησυχείτε.”

Διαβάστε επίσης  Far Cry 3 - Παιχνίδια στην καραντίνα

Το The Sims 4 άφησε πολλούς fans της σειράς απογοητευμένους, κυρίως λόγω των αργών updates που έγιναν στο game. Χρόνια πριν, από την κυκλοφορία του τίτλου οι παίκτες ζητούσαν ένα Expansion με μωρά. Η ΕΑ το πραγματοποίησε μόλις πριν ένα μήνα.

Με το Project Vie να αποκαλύπτεται στις 15 Μαρτίου, και με λίγες πληροφορίες φανερές ως τώρα, το Sims 4 μοιάζει ανίκητο. Βεβαίως, το μεγάλο πλεονέκτημα του νέου τίτλου είναι ότι η ΕΑ δεν έχει αποκαλύψει κάποιο μελλοντικό σχέδιο για το The Sims 5. Οπότε μπορεί και εκμεταλλεύεται το κενό που έχει δημιουργηθεί και η EA επιμελώς αποφεύγει να καλύψει.

Η επιθετική διαφήμιση του Project Vie όμως μας δίνει δυο πιθανότητες. Ή το καθαυτό game να είναι ένα αριστούργημα, προσφέροντας στους παίκτες ένα καινοτόμο Life Simulator, ή η διένεξη που υπάρχει με την ΕΑ να καταλήξει στην κυκλοφορία ενός νέου The Sims που θα περιέχει πολλές καινοτομίες.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

τρόμος

Ιδιοπαθής τρόμος: τί είναι και πώς θεραπεύεται

Ο Ιδιοπαθής τρόμος αποτελεί νευρολογική πάθηση, που προκαλεί ακούσιο και

“Greedflation” και καπιταλισμός

Καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να μειώνει το βιοτικό επίπεδο των