Οδηγός καλοπέρασης των γιορτινών ημερών

26 Δεκεμβρίου 2017

Οδηγός καλοπέρασης των γιορτινών ημερών

Χρόνια πολλά, με χαρά και υγεία! Ευχόμαστε να σας έχουμε πετύχει μετά από κάποιο γιορτινό τραπέζι ή τελοσπάντων πληθωρικό γεύμα, να ξυπνάτε αργά και να βρίσκεστε με φίλους 🙂 Για τιην περιόδο των διακοπών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μαζέψαμε τις προτάσεις των αρθρογράφων μας για τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί και δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να απολαύσει τις γιορτινές αυτές ημέρες. Πάρτε ιδέες, σημειώστε, και πάνω απ’ όλα περάστε καλά!

Παναγιώτης Χοχτούλας – a.k.a δε το γλιτώνεις

Nα μην ξεχάσω να παρευρεθώ στο οικογενειακό τραπέζι, να συμμετέχω με τις θείτσες στο θάψιμο όλου του χωρίου (κοινωνικά σχόλια με απώτερο σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο αλλιώς ).

Κατερίνα Παπαδάκη – a.k.a τα σημαντικά

Φαγητό, ποτό, ύπνος μα πάνω απ’ όλα να μην ξεχάσω να δείξω πόσο αγαπώ την οικογένεια μου τέτοιες μέρες.

Advertisements
Ad 14
Daniel Bogdan – a.k.a κάποιοι συνάνθρωποί μας βασανίζονται

 Να διαβάσω για την εξεταστική για να πάρω πτυχίο τον Ιούνιο.

Γιώτα Γιαννακοπούλου – a.k.a να την ακούτε αυτήν

Να θυμηθώ να αποφύγω αυτούς που ξέρω πως θα με ρωτήσουν πότε με το καλό θα πάρω πτυχίο για να μπορέσω να χαρώ τις μέρες αγάπης με τους ανθρώπους που αγαπώ και βεβαίως τις λιχουδιές και το οινόπνευμα των γιορτών που θα με φέρουν ένα βημα πιο κοντά στην ευτυχία!

Βασιλική Ξιφτέρη – a.k.a ευτυχώς κάποιοι μιλάνε σοβαρά

Χριστούγεννα. Ημέρες γιορτής, δώρων, έξτρα χαμόγελων κι αγάπης. Πάντα υπάρχουν επαίτες που μου θυμίζουν την ιστορία “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” του Αντερσεν. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Εχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο; Ποιος ξέρει; Σίγουρα όμως μπορούμε να πούμε την ώρα που δίνουμε τον οβολό μας και έναν καλό λόγο να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων που τα Χριστούγεννα θα είναι έξω, με κενό βλέμμα, αναζητώντας την πραγματική ελπίδα αυτής της γιορτής. Καλές γιορτές.

Αναστασία Νταλακώστα – a.k.a καλέ είναι πολλοί αυτοί

Να διαβάσω για την εξεταστική μήπως περάσω κανα μάθημα, να δώσω αγάπη σε φιλους, οικογένεια και όσους το έχουν ανάγκη και να φάω πολλά πολλά μελομακάρονα γιατι το καλοκαίρι αργεί.

Γιονίντα Ντρέου – a.k.a μάθε να αγαπάς : )

Φέτος τα Χριστούγεννα ας επισκεφτούμε το ορφανοτροφείο ή το γηροκομείο της πόλης μας και αν δεν έχουμε γλυκά και παιχνίδια να δώσουμε, ας δώσουμε τον χρόνο και το μεράκι μας μα πάνω από όλα την αγάπη μας. Φέτος τα Χριστούγεννα ας επισκεφτούμε την γειτόνισσα ή τον γείτονα που δεν έχει οικογένεια και ας πιούμε έναν καφέ ή ας τους καλέσουμε για δείπνο. Φέτος τα Χριστούγεννα ας υιοθετήσουμε το σκυλάκι ή το γατάκι της γειτονιάς που ξέρουμε πως είτε με ήλιο είτε με χιόνια αυτό θα είναι έξω στο κρύο και μόνο του. Φέτος τα Χριστούγεννα ας δώσουμε ζεστασιά εκεί που την χρειάζονται περισσότερο και ας μη νιώθει κανένα πλάσμα μοναξιά.

Μιγδάνη Αναστασία – a.k.a και μάθε να μην αγχώνεσαι!

Να προσπαθήσω να περάσω όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάω, χωρίς να σκέφτομαι οτιδήποτε με αγχώνει και με πιέζει. Να χαμογελάω μόνο και να αφήσω όλα μου τα προβλήματα έξω από το σπίτι. Να τα αφήσω να με επισκεφτούν και πάλι το 2018. Και να καταφέρω το νέο έτος να τα λύσω. Αγάπη μόνο!

Θανάσης Τσιώλης – a.k.a ο ειλικρινής

Να προσπαθήσω να μην γινω πάλι πίτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς..

Μίλτος Γήτας – a.k.a και μην ξεχνάτε!

Να προσπαθήσω για δέκα λεπτά από τον χρόνο μου μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα να δώσω λίγο αίμα ως εθελοντής Αιμοδοτης. Η προσφορά αίματος είναι η ύψιστη πράξη αγάπης!

Οι αρθογράφοι του maxmag σας εύχονται καλές γιορτές που θα τις περάσετε όντως μοναδικά!

Διαβάστε επίσης  Ποια είναι η σχέση σου με το θερινό σινεμά;

She has a dream to travel all across the USA but at nights she travels the galaxy | Δυσκολεύομαι μονίμως να αυτοπροσδιοριστώ και γι' αυτό λέω ότι σε έναν ουτοπικό κόσμο θα ήμουν σκηνοθέτης. Αλλά ο κόσμος δεν είναι ουτοπικός κι εγώ δεν είμαι σκηνοθέτης. Φύσει βουκολική και ανικανοποίητη, αγάπησα κάποτε τον δρόμο κι από τότε ασφυκτιώ στην αδράνεια. Είμαι κατά κυριολεξία ερωτευμένη με την μουσική και πεθαίνω να δω μια νύχτα τ' αστέρια του Νότου. ~ A summer soul, a child pledged to summer needs only gasoline ~

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Λιθουανία

Λιθουανία: Ταξιδεύουμε στην κορώνα της Βαλτικής

Προορισμός μας αυτή τη φορά είναι η Λιθουανία, η μεγαλύτερη

Ριπίδια: η σημασία και η χρήση τους στην αρχαία Ελλάδα

Τα ριπίδια στην αρχαία Ελλάδα, ή αλλιώς βεντάλιες, ήταν