Ποια είναι η σχέση σου με το θερινό σινεμά;

[interaction id=”5b7d0087cd0ad74e6e272614″]

Σε λίγες μέρες το καλοκαίρι θα αποτελεί πλέον παρελθόν! Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό… Άλλωστε ο Σεπτέμβριος αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να γίνει καλύτερος και από τον Αύγουστο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό. Τι κάναμε φέτος το καλοκαίρι; Πώς διασκεδάσαμε; Χμ, τελικά ίσως μπορούσαμε και καλύτερα. Anyway, το θέμα μας είναι το θερινό σινεμά. Για να δούμε αναλυτικότερα σε τι ακριβώς ζητάμε τη γνώμη σας:

Kαλοκαίρι και τρόποι διασκέδασης:

Πώς ακριβώς διασκεδάσαμε φέτος το καλοκαίρι; Ή ακόμη και αν δεν καταφέραμε στο βαθμό που θα θέλαμε, ποιον θεωρούμε τον καλύτερο τρόπο διασκέδασης; Προτιμάμε το ρομαντικό θερινό σινεμά στα στενά της πόλης; Μήπως θεωρούμε πώς είναι καλύτερο να περάσουμε τη βραδιά μας παρέα με ένα χαλαρό κοκτέιλ ή είμαστε οι σκληροπυρηνικοί που κάθε βράδυ του καλοκαιριού θέλουν να κλαμπάρουν μέχρι το πρωί; Το βραδινό μπάνιο άραγε έχει κερδίσει την προτίμησή μας σε σχέση με άλλους καλοκαιρινούς τρόπους διασκέδασης; Ή τελικά προτιμάμε να αράζουμε στο μπαλκόνι παρέα με φίλους και πολλές (κατά προτίμηση) μπύρες;

Η σχέση σου με το θερινό σινεμά:

Πάμε όμως στο θέμα που μας απασχολεί. Κάθε πότε πηγαίνεις στο θερινό σινεμά; Σου έχει γίνει συνήθεια   και η έννοια καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του ή θυμάσαι ακόμη αυτή τη μία φορά που σε πήγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν 6, να δείτε τον Ποντικομικρούλη; Μήπως είσαι από αυτούς που δεν ανήκουν ούτε στο ένα άκρο αλλά ούτε και στο άλλο;

Η γνώμη σου για το θερινό σινεμά:

Μπορεί να μην πηγαίνεις στο θερινό σινεμά για διάφορους λόγους. Μπορεί λόγω έλλειψης χρόνου ή χρημάτων. Πολλά μπορούν! Μπορεί πάλι να πηγαίνεις ακολουθώντας την επιθυμία της παρέας και όχι τη δική σου. Η τρίτη ερώτηση της σημερινής δημοσκόπησης αφορά λοιπόν την προσωπική σου άποψη για το θερινό σινεμά. Είναι μαγευτικό, μία κουλ επιλογή, ή βαρετό; Για να δούμε!

Διαβάστε επίσης  Ωραίο το θερινό σινεμά, αλλά όχι πρώτο στις προτιμήσεις!

Η δημοσκόπηση:

Aυτή την εβδομάδα το  MAXMAG ζητάει την άποψή σου για τον θερινό κινηματογράφο. Απάντησε στις ερωτήσεις και δες  τι πιστεύει η κοινή γνώμη!

Mε λένε Αύρα και μου αρέσει να γράφω. Για ό,τι εξάπτει την περιέργειά μου! Από μικρή θεωρούσα πως η αποτύπωση των σκέψεων στο χαρτί είναι η καλύτερη έκφραση του ανθρώπου. Παράλληλα αγαπώ να τραγουδάω και να παίζω κιθάρα. Λατρεύω τη φωτογραφία, τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Παρότι έχω αποφοιτήσει από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών, οι σπουδές για μένα δεν τελειώνουν ποτέ καθώς συνεχώς προσανατολίζομαι σε κάτι νέο. Τέλος δεν μπορώ να μην αναφέρω την αγάπη μου για την εθελοντική προσφορά!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μπόλλα - Παϊτίμ Στάτοβτσι

Στάτοβτσι και Αντιήρωες: μία σχέση μίσους με τον πρωταγωνιστή

Αντιήρωες στη σύγχρονη λογοτεχνία Όταν διαβάζεις ένα βιβλίο απ’ τις
πυρετός

Δάγκειος πυρετός και Κλιματική αλλάγη

, Ο δάγκειος πυρετός είναι ένας ιός που μεταδίδεται από