39ο River Party: Η υπόκλιση του Βασίλη Καρρά που τρέλανε το κοινό

Ο θρυλικός, λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, στο πλαίσιο της χρόνιας προσφοράς του ίδιου στη μουσική, εμφανίστηκε στο 39ο River Party που πραγματοποιήθηκε στο Νεστόριο Καστοριάς για μια ακόμα φορά από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 6.

Στο πλευρό του είχε special guests τους Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη και Μάκη Σεβίσογλου. Και προτού αναφωνήσεις «Μα πώς;» το line up του festival είναι πάντα ιδιαίτερο και ποικιλόμορφο. Φέτος μάλιστα έδωσαν το παρών πολλοί και διαφορετικοί καλλιτέχνες όπως ο Iratus, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Μαρίζα Ρίζου, οι Imam Baildi και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε την τελευταία ημέρα του River Party, την Κυριακή δηλαδή, με σκοπό να ξεσηκώσει το κοινό και να «σφραγίσει» το εν λόγω event. Και εξάλλου είναι γνωστό πως ο αγαπητός τραγουδιστής δέχεται την αγάπη του κοινού του σε κάθε του εμφάνιση.

Οπότε τώρα σκέφτηκε να τους το ανταποδώσει!

«Υπάρχει περίπτωση να σας πουλήσω εγώ; Υπάρχει περίπτωση να σας προδώσω; Υπάρχει η περίπτωση να μην γονατίσω μπροστά σας», φώναξε πάνω από τη σκηνή, με βραχνή φωνή στο όριο της φαρυγγίτιδας, ενώ εξηγεί και γιατί προέβη στην κίνηση αυτή.

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω»! γονατίζοντας στη σκηνή και προκαλώντας ντελίριο στους θεατές. Μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα ο λαϊκός τραγουδιστής εξήγησε την κίνησή του αυτή: «Οι καλλιτέχνες έχουν μάθει ο κόσμος να γονατίζει μπροστά μου. Εμένα η ζωή, η σκηνή μου, όλα αυτά που πέρασα μου εδώ και 40-50 χρόνια μου έχουν μάθει να βοηθάω τους ανθρώπους που με σέβονται».

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες όταν βρέθηκε στη Σόφια και συγκεκριμένα στο στάδιο Arena γεμίζοντάς το με 16.000 άτομα, ενώ 5.000 έμειναν απ’ έξω! Έτσι, ο Έλληνας τραγουδιστής είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που έδωσε συναυλία σε τόσο μεγάλο χώρο.

Διαβάστε επίσης  «Emperor of Sand»: To νέο album των Mastodon

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αφιέρωμα στην συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου

Την συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου την γνωρίσαμε μέσα από το νέο
Ποιες είναι οι 5 τροφές που χαρίζουν καλή ψυχική υγεία

Ποιες είναι οι 5 τροφές για καλή ψυχική υγεία

Πολλές φορές η ζωή μας οδηγεί σε έντονο άγχος και