Μόλις κυκλοφόρησε το «Love Exists» της Amy Lee

10 Φεβρουαρίου 2017

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε και η χαρά δεν περιγράφεται. Δίνει πόνο σε κάθε κομμάτι της και η χαρακτηριστική φωνή της σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Το «Love Exists» είναι εδώ από την Amy Lee. Πρόκειται το κομμάτι «L’amore Esiste» από την Francesca Michielin. Το άκουσε η ίδια η Amy Lee στο ραδιόφωνο όταν πήγε στην Ιταλία για τα γυρίσματα του video στο «Speak To Me».

«Δεν θα κάνει τίποτα στα charts αλλά είναι υπέροχο. Ήταν λες και με ακολουθούσε παντού. Με διαπέρασε και δε με άφηνε. Δε μπορούσα να σταματήσω να το ακούσω καθώς γύριζα πίσω στο σπίτι. Άρχισα να ενώνω τι σημαίνουν οι λέξεις και έγραψα τη δική μου πλοκή στα αγγλικά», κοινοποιεί η ίδια στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Έδειξε λοιπόν το πόνημά της στον παραγωγό της, Guy Sigsworth, και τον έπεισε να έρθει στη Νέα Υόρκη και να ξαναφτιάξουν το κομμάτι μαζί στο Flux Studios. Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία ως μια εκπλήρωση των ονείρων της. Ένιωσε τιμή που ήταν δίπλα σε ένα παραγωγό και άνθρωπο που θαυμάζει πολύ.

Advertisements
Ad 14

«Στη μουσική πρέπει να ακολουθείς την καρδιά σου. Πρέπει να βρίσκεις ένα τρόπο να ικανοποιείς αυτή τη βαθιά ανάγκη να εκφράσεις κάτι. Αγάπη είναι τα πάντα, είναι τόσο απλό. Μπορούμε να φερθούμε γενναία και να αγαπήσουμε παρότι ξέρουμε πως στο τέλος θα πληγωθούμε; Η αγάπη είναι παντού γύρω μας. Ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη. Και αξίζει», συνεχίζει.

Διαβάστε επίσης  Η Ελευθερία Πάτση επιστρέφει με ''Άγριο Πάθος στο Σταυρό του Νότου'' στο Club

«Μπορεί να γεννηθεί παντού. Ακόμα και στο μέρος που δεν το περιμένεις. Μεγαλώνει μέσα σου από το τίποτα. Ανθίζει σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια ματιά μόνο φτάνει. Η αγάπη είναι ένα λουλούδι. Σε κάνει να ουρλιάζεις και να σωπαίνεις ταυτοχρόνως», προσθέτει.

«Love Exists», λοιπόν.

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το