Ο Marilyn Manson επιστρέφει και… ξέρει που μένουμε!

Manson

Η αναμονή είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Όταν περιμένεις κάτι με ενθουσιασμό και για πολύ καιρό, χτίζεις προσδοκίες. Και οι προσδοκίες είναι κάτι κακό. Γιατί αν αυτό που περιμένεις δεν ανταποκριθεί σε αυτές, τότε ξενερώνεις. Όμως ο Marilyn Manson δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για αυτό.

Μας άφησε σε αναμονή εδώ και επτά μήνες, καθώς δεν κυκλοφόρησε το δέκατο studio album του στις 14 Φεβρουαρίου όπως είχε πει και δεν μας εξήγησε και ποτέ γιατί.

Ο δίσκος ονομάζεται Heaven Upside Down και θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Πρόσφατα «έσπασε» την σιωπή του και μας εξήγησε πως δεν ήταν κατάλληλη ώρα. Πως ήταν γραφτό ο δίσκος να κυκλοφορήσει τώρα, ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένος. Σεβαστός λόγος, όμως το γιατί δεν το μάθαμε νωρίτερα παραμένει ανεξήγητο.

Advertisements
Ad 14

Όλους αυτούς τους μήνες όμως, οι θαυμαστές του έχτιζαν προσδοκίες. Περίμεναν κάποιο νέο και η ανυπομονησία χτυπούσε κόκκινο. Όταν λοιπόν χτες, στις 11 Σεπτεμβρίου, άρχισαν να βγαίνουν φήμες πως θα ήταν η ημέρα ανακοίνωσης του δίσκου και κυκλοφορίας του πρώτου single, όλοι ήμαστε επιφυλακτικοί. Ενθουσιασμένοι, μα και επιφυλακτικοί. Τελικά οι φήμες ήταν αληθινές και πλέον έχομε στα χέρια μας το πρώτο τραγούδι.

Το lead single του δίσκου ονομάζεται WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE και είναι εξαγριωμένο. Είναι από τα δυνατότερα και πιο άγρια τραγούδια του Manson εδώ και πολλά χρόνια. Φωνητικά είναι στα καλύτερα του και κιθάρες βαράνε τόσο άγρια, που θυμάσαι τις εποχές του Antichrist Superstar και Mechanical Animals.

Διαβάστε επίσης  Rob Zombie και Marilyn Manson διασκευάζουν το "Helter Skelter"

Στο ερώτημα λοιπόν αν άξιζε η αναμονή, η απάντηση είναι F**k yeah!

Ο Marilyn Manson επέστρεψε σε τρελή φόρμα και όποιος το αμφισβητήσει, ας θυμηθεί αυτό. ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ!

Δυο σχολές και τέσσερα χρόνια μετά, κατάλαβα πως το γράψιμο είναι αυτό που με γεμίζει περισσότερο από όλα. Έτσι, κάπου ανάμεσα σε ένα PlayStation, μερικά manga, εκατοντάδες δίσκους και ένα φορητό σινεμά, τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο και είμαι εδώ για γράψω για σένα για όλα τα παραπάνω. Είσαι μέσα;

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι