Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην 4η πλατφόρμα έκφρασης σύγχρονου χορού στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ – Αθήνα


Ο καλοκαιρινός χορευτικός θεσμός της πόλης για νέους καλλιτέχνες έρχεται και πάλι στο Θέατρο ΠΚ

Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 20 Ιουνίου 2019

 Το Θέατρο ΠΚ διοργανώνει την 4η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού προσκαλώντας όλους τους νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό τα  έργα τους. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ κάθε Ιούλιο φιλοξενεί νέους χορευτές και performers δίνοντάς τους βήμα να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά και τις ιδέες τους.

Οι παρουσιάσεις των επιλεχθέντων ομάδων θα πραγματοποιηθούν από 5 έως και 14 Ιουλίου.Στην Πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και performers άνω των 18 ετών. Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι:

Σύγχρονος χορός, performance και σωματικό θέατρο (Solo, duets, trio ή και ολιγομελείς ομάδες) με παρουσιάσεις διάρκειας από 5 έως και 45 λεπτών.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος στους συμμετέχοντες για πρόβες (βάσει προγραμματισμού των επιλεχθέντων ομάδων).

Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό του εξοπλισμό, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και επικοινωνία των έργων, που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την Αίτηση Συμμετοχής και την στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@pktheater.gr μαζί με το απαιτούμενο οπτικοακουστικό υλικό. Την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 20 Ιουνίου 2019. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές.
  3. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως 25 Ιουνίου 2019, οπότε και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Πλατφόρμας.

Δείτε το τρέιλερ εδώ.

 

www.pktheater.gr

Mail: info@pktheater.gr

Tel: +30 210 90 11 677
Κασομούλη 30, μετρό Ν. Κόσμος

Περισσότερα από τη στήλη: Πολιτισμός

Πολιτισμός

Τα Ευαγγελικά: Η μετάφραση που συντάραξε τη χώρα

Στην ελληνική πολιτική ιστορία, ορισμένα γεγονότα αναδεικνύονται άλλοτε ως παρασκηνιακές δυνάμεις που συμπληρώνουν το ιστορικό…

Πολιτισμός

Deepfakes: Η Δανία αντεπιτίθεται

Τους τελευταίους μήνες, τον κύκλο του Διαδικτύου κάνουν τόσο εικόνες όσο και βίντεο με δημόσια…

Πολιτισμός

Εργαλεία της αρχαιότητας που άλλαξαν τον κόσμο

Όλοι γνωρίζουν τις σπουδαίες εφευρέσεις και μνημειώδεις κατασκευές των αρχαίων χρόνων, όπως, για παράδειγμα, ο…

Πολιτισμός

Σασμός: από τη βεντέτα στη συμφιλίωση

Ο Σασμός είναι το αντίθετο της βεντέτας. Προέρχεται από τη λέξη σάζω = φτιάχνω, και…

Πολιτισμός

Ελληνικό κράτος: Από τη μοναρχία στη δημοκρατία

Στις 3 Φεβρουαρίου 1830 με εγγυήτριες τις τρεις μεγάλες δυνάμεις, Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία, υπεγράφη…

Πολιτισμός

Οι αγωνίστριες γυναίκες της Πίνδου

Με αφορμή την εθνική επέτειο εορτασμού της αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στον αποικιοκρατικό ζυγό…

Πολιτισμός

La Malinche: Η πτώση των Αζτέκων και η γέννηση του Μεξικού

Στα μέσα της δεκαετίας του 1510 η μοίρα της Κεντρικής Αμερικής, τότε γη της αυτοκρατορίας…