2ο WoWo’s Bazaar

2ο WoWos Bazaar

Η χειροτεχνική κοινότητα Wowos επιστρέφει στην Αθήνα μ’ ένα ακόμη bazaar, αυτή τη φορά για την Καρδιά του Παιδιού!

#kanetokalo …και τα καλύτερα έρχονται!

​Η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο ημέρα των ερωτευμένων. Είναι και Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (Congenital Heart Defects Awareness Day), δηλαδή ανωμαλίες διάπλασης της καρδιάς, που φέρει μαζί του το άτομο από την ημέρα της γέννησής του. Με άλλα λόγια, οι πάσχοντες από συγγενείς καρδιοπάθειες γεννιούνται με κάποιο «κατασκευαστικό» πρόβλημα στην καρδιά. Η λέξη «συγγενής» σημαίνει «εκ γενετής». Ο όρος δεν πρέπει να συγχέεται με τη «συγγένεια» με την έννοια της κληρονομικότητας, με την οποία δεν έχει σχέση.

Στην Ελλάδα υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γεννιούνται 1000 περίπου παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες. Σε αυτά και την υποστήριξή τους όπως και την υποστήριξη των γονέων τους είναι αφιερωμένο το έργο της οργάνωσης «Η καρδιά του Παιδιού».

Advertisements
Ad 14

Ενόψει λοιπόν της Παγκόσμιας Ημέρας Συγγενών Καρδιοπαθειών και προκειμένου να βοηθηθεί  «Η καρδιά του Παιδιού» οργανώνεται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ ως τις 8 μμ, το δεύτερο WOWOs BAZAARστην αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Αθήνα.

Χειροτέχνες απ’ όλη τη Ελλάδα που συμμετέχουν στην κοινότητα WoWo’s  διαθέτουν αφιλοκερδώς τα χειροτεχνήματά τους προκειμένου να υποστηριχτεί η Καρδιά του Παιδιού και ταυτόχρονα αναδεικνύουν το πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει η χειροτεχνία στην κοινωνία στο βαθμό που τύχει μιας δίκαιης αντιμετώπισης από την πλευρά του κράτους.

Διαβάστε επίσης  Κουκάκι θα πει...ΜΠΕΛ ΡΕΫ

Maζί μας στο χώρο του bazaar θα είναι και το «hellokids»  με τους έμπειρους παιδαγωγούς του και πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης! Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο της δημιουργίας, θα πειραματιστούν με ενδιαφέρουσες τεχνικές και θα φτιάξουν τις δικές τους χειροτεχνικές κατασκευές!

bazaar

Mε λένε Αύρα και μου αρέσει να γράφω. Για ό,τι εξάπτει την περιέργειά μου! Από μικρή θεωρούσα πως η αποτύπωση των σκέψεων στο χαρτί είναι η καλύτερη έκφραση του ανθρώπου. Παράλληλα αγαπώ να τραγουδάω και να παίζω κιθάρα. Λατρεύω τη φωτογραφία, τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Παρότι έχω αποφοιτήσει από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών, οι σπουδές για μένα δεν τελειώνουν ποτέ καθώς συνεχώς προσανατολίζομαι σε κάτι νέο. Τέλος δεν μπορώ να μην αναφέρω την αγάπη μου για την εθελοντική προσφορά!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

βουνό ή θάλασσα;

Είσαι τύπος του υψομέτρου ή του υγρού στοιχείου;

Ο όρος διακοπές, ανεξαρτήτως διάρκειας, ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα.
Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός