Οι πιο σωστές φθινοπωρινές αγορές που μπορείς να κάνεις

φθινοπωρινές αγορές
Πηγή εικόνας: notorious-mag.com

Το φθινόπωρο επισήμως είναι εδώ και οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε μανιωδώς ποια είναι τα πιο χρήσιμα κομμάτια που μπορούν να συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα μας. Γενικότερα, αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι το ότι πρέπει οι φθινοπωρινές αγορές μας να είναι συγκεκριμένες και το κύριο μέρος των ρούχων μας πρέπει να είναι μπαλαντέρ κομμάτια που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα της ντουλάπας μας. Εμείς σου δείχνουμε ποιες είναι οι πιο σωστές αγορές για να κάνεις αυτήν την περίοδο μιας που τα ρούχα ακόμα βρίσκονται σε εκπτώσεις.

Leather Jacket

Μία από τις καλύτερες φθινοπωρινές αγορές αποτελεί και το δερμάτινο jacket. Είναι basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και σε λίγο καιρό θα φαίνεται απαραίτητο για το καθημερινό μας ντύσιμο. Αγόρασε το δερμάτινο jacket που σου ταιριάζει και συμπλήρωσε κάθε σου outfit μοναδικά. Ειδικότερα, προτίμησε τα jackets με τις πολλές τσέπες καθώς αποτελούν τάση για την νέα σεζόν.

φθινοπωρινές αγορές
Πηγή εικόνας: Cosmopolitan.uk

Basic Jeans

Τα jeans μπορεί να ακούγονται ως μια συνηθισμένη επιλογή όμως οι περισσότερες από εμάς δεν ακολουθούν και τόσο τις τάσεις στα jeans. Αδιαμφισβήτητα, μία από τις επόμενες αγορές σου πρέπει να είναι ένα καλό jean που θα σε βολεύει τόσο για το απλό καθημερινό ντύσιμο όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Οι τάσεις στα jeans ποικίλουν κι εσύ πρέπει να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει. Εμείς σου προτείνουμε και τα boyfriend jeans που φαίνεται πως κάνουν την εμφάνιση τους ξανά.

φθινοπωρινές αγορές
Πηγή εικόνας: evoke.ie

Boots alert!

Βέβαια, όταν μιλάμε για φθινοπωρινές αγορές, συμπεριλαμβάνουμε και τα παπούτσια τα οποία ποτέ δεν είναι αρκετά. Φέτος, βρες τα πιο ξεχωριστά ζευγάρια μπότες και κάνε την διαφορά. Οι εκπτώσεις στα καταστήματα είναι πολύ καλές και γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στα πιο όμορφα ζευγάρια με την καλύτερη τιμή. Ακόμα προτίμησε τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο καθώς φαίνεται πως θα είναι και φέτος στην μόδα.

Διαβάστε επίσης  Αφέλειες: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις
φθινοπωρινές αγορές
Πηγή εικόνας: Topshop.com

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν