Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις από την NYFW

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) έχει ανοίξει την αυλαία της εδώ και μέρες και οι πιο διάσημες fashionistas από ολόκληρο τον πλανήτη βρίσκονται στο “Μεγάλο Μήλο”, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις επιδείξεις των μεγάλων οίκων. Σε κάθε Εβδομάδα Μόδας, μπορεί την παράσταση να κλέβουν οι συλλογές των δημιουργών, όμως σίγουρα η προσοχή πέφτει και πάνω στα outfits που επιλέγουν οι προσκεκλημένες των shows, κάποιες πολύ στιλάτες κυρίες.

Οι στιλάτες bloggers, buyers και editors δεν πτοούνται από τις κρύες καιρικές συνθήκες της μητρόπολης της μόδας και εντυπωσιάζουν και αυτή τη σεζόν με τις εμφανίσεις τους, έξω από το Lincoln Center. Φωτεινά χρώματα, prints, ανατρεπτικοί mix&match συνδυασμοί συνθέτουν το απαράμιλλο νεοϋορκέζικο – και όχι μόνο- στυλ, φορώντας τις τάσεις αυτής αλλά και της επόμενης σεζόν με τον πιο edgy τρόπο. Συγκεντρώσαμε εδώ κάποιες απ’ τις αγαπημένες μας street style εμφανίσεις, που όχι μόνο μας εντυπωσίασαν αλλά μας έδωσαν έμπνευση και φρέσκες ιδέες για τα καθημερινά μας outfits.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Advertising

Διαβάστε επίσης  Εδώ θα βρεις όλα τα hot news για τα fashion weeks που έρχονται

Αγαπητέ αναγνώστη δεν νομίζω ότι σε νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά μιας και μπήκες στον κόπο.. είμαι 20 χρονών, γεννήθηκα, μένω και σπουδάζω (Επικοινωνία και ΜΜΕ) στην Αθήνα. Τρελαίνομαι για ρούχα, παπούτσια, τσάντες και όλα αυτά τα κοριτσίστικα. Μ' αρέσει να βγαίνω, να διασκεδάζω και να γνωρίζω κόσμο! Λατρεύω τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος. Είμαι υπερκινητική και μέσα σε κάθε "τρελή" ιδέα ως γνήσιος Κριός. Αυτά.. προς το παρόν!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βία στην τηλεόραση: Επιδράσεις στα παιδιά

Το παρόν άρθρο Το παρόν άρθρο με τίτλο Βία στην

«Ο Κροκόδειλος» του Ντοστογιέφσκι: Μια σάτιρα της κοινωνίας

Ο Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ρωσικής