Οι face framing αφέλειες είναι το hairstyle της Άνοιξης.

face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Θες και εσύ μία αλλαγή στα μαλλιά σου; Συγχρόνως, όμως, δεν τολμάς και εύκολα τις αλλαγές; Το must haircut αυτής της Άνοιξης είναι το face framing haircut, που θα κερδίσει και τις πιο δύσπιστες! Και αν ακόμη δεν έχεις πολυπιστεί, stay tuned εδώ και σίγουρα θα αγαπήσεις το τέλειο αυτό haircut.

face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Τι είναι οι face framing αφέλειες, όμως; Φραντζάκια ασσύμετρα τα οποία αγκαλιάζουν το πρόσωπο, δημιουργώντας την “τελεια” κορνίζα. Αναδεικνύουν υπέροχα το σχήμα του προσώπου και συγχρόνως,  κολακεύουν υπέροχα κάθε πρόσωπο.

face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Χρειάζονται μόνο λίγες ψαλιδιές και τα μαλλιά αποκτούν όγκο, αέρα, αλλά και σίγουρα χαρακτήρα. Ενα soft φυλλάρισμα, απαλές ανταύγειες κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου και οι μοναδικές face framing αφέλειες είναι η αλλαγή που θα επιλέξεις.

face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Οι face framing αφέλειες ταιριάζουν μοναδικά σε κάθε τύπο μαλλιών, σγουρά αλλά και ίσια, πιο κοντά ή και πιο μακρυά. Αν τα μαλλιά σου είναι μακρυά, προτίμησε αφέλειες μακριές, με soft ασσυμετρίες, μέχρι και το ύψος των ώμων. Χάρισε στυλ στα βαρετά μακριά μαλλιά και δώσε κίνηση σε κάθε σου look! Αν πάλι έχει πιο κοντα μαλλιά τα curtain bangs και τα layers είναι η τέλεια επιλογή! Δίνουν extra όγκο, ενώ αναδεικνύουν υπέροχα και την πιο λεπτή τρίχα.

Advertisements
Ad 14
face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Επέλεξε πιο soft face framing αφέλειες για αρχή, και σίγουρα την επόμενη μέρα θα κλείσεις ραντεβού για την απόλυτη αλλαγή. Μεταξύ μας, είναι μονάχα δυό- τρεις ψαλλιδιές που θα φέρουν αέρα ανανέωσης φέτος την Άνοιξη! Επίσης, είναι ένα κούρεμα το οποίο όχι μόνο κολακεύει, αλλά και “αδυνατίζει” το πρόσωπο. Οι face framing αφέλειες ακολουθούν το περίγραμμα των ζυγωματικών και της γνάθου. Δημιουργούν ωραίες γωνίες και ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης  Animal print: 3 τρόποι να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου
face framing
πηγή εικόνας: pinterest.com

Τι λες έτοιμη για μία αλλαγούλα;

Από πολύ μικρή κατάλαβα πως η μόδα είναι αυτό που με γεμίζει. Έτσι σιγά σιγά έβρισκα συνεχώς ευκαιρίες να ασχολούμαι και να μαθαίνω για αυτή. Πιστεύω πως ο καθένας μας μπορεί να ντύνεται όπως του αρέσει, εξάλλου, το προσωπικό στυλ του καθενός είναι ο μοναδικός πλούτος έκφρασής του. Παρόλα αυτά ο κόσμος της μόδας είναι ένας κόσμος τέχνης και ανησυχίας, πολύ πιο διαφορετικός από τις τάσεις που κυκλοφορούν κάθε σεζόν.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

20 παράξενα γεγονότα από την ιστορία

Υπάρχουν κάποια ιστορικά γεγονότα που δεν είναι γνωστά σε όλους

Indie Films: Είναι overrated ο ανεξάρτητος κινηματογράφος;

Οι indie ταινίες, aka ο ανεξάρτητος κινηματογράφος, έχουν πολλά χαρακτηριστικά