Τα trends που καθόρισαν το 2022

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες να έχουμε μπει στο 2023, αλλά δεν θα μπορούσε να κάνουμε σωστό closure του 2022, χωρίς να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση στα trends που καθόρισαν την χρονιά. Ήταν μια χρονιά γεμάτη comebacks και trends από το παρελθόν, oversized γραμμές, αλλά και πολλά ανατρεπτικά looks. Φυσικά, μας προειδέασε για όσα θα δούμε μέσα στο 2023 και φυσικά θα υπάρξουν trends που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην καθημερινότητα μας. 

’00s Mania

Μια από τις τάσεις που έκανε τεράστια αίσθηση την περασμένη χρονιά, ήταν η επιστροφή στα ’00s trends. Είδαμε να επανέρχονται τα low rise jeans, όπου κάποιοι τα μίσησαν και κάποιοι τα λάτρεψαν, είδαμε πολλές αναφορές σε αξεσουάρ και τσάντες αλλά κυρίως είδαμε μια πιο maximal προσέγγιση. Κάποια στοιχεία θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε, σε διαφορετικές και ανανεωμένες version, και τη νέα χρονιά. 

trends
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Corset all the way 

Advertisements
Ad 14

Ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου trends είναι οι κορσέδες. Είναι ένα ρούχο που μπορείς να το φορέσεις όπως θες. Μπορείς να φτιάξεις ένα sexy look, αλλά ταυτόχρονα μπορείς να δώσεις και ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στο outfit. Είναι, επίσης, το ιδανικό ρούχο για να κάνεις layering. Ελπίζουμε να είναι μια τάση που θα εδραιωθεί. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Leather, leather, leather 

Τα δερμάτινα ρούχα έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, με πρωταγωνιστή τα δερμάτινα πανωφόρια. Είτε μιλάμε για κοντά δερμάτινα biker jacket, είτε μιλάμε για μακριές δερμάτινες καπαρντίνες, μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε απλό look και να δώσουν χαρακτήρα. Επίσης, θα μπορούσε να γίνει ιδαίτερη μνεία στα δερμάτινα παντελόνια αλλά και στα πιο rave στοιχεία. 

Διαβάστε επίσης  Τα παντελόνια καμπάνα επιστρέφουν και εδώ θα σου πούμε πως να τα φορέσεις!
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Chick Goth 

Προς το τέλος της χρονιά, είδαμε πολλά looks με πιο light goth στοιχεία. Μάλιστα, είδαμε να γίνονται και κάποιες αναφορές στις τάσεις του tumblr, όπου κυριαρχούσαν τα πιο goth στοιχεία. Φυσικά, είναι ένα από τα trends που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, οπότε σίγουρα θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε και στη νέα χρονιά. 

trends
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Ανήσυχο πνέυμα και υπεραναλυτική. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη διαφορετικότητα του καθένος και πως πραγματικά αυτή εκφράζεται μέσα από το στυλ μας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για εμένα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι μου γίνεται.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νίκος Μαντάς: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν έρωτα να μοιράζεται»

Ο Νίκος Μαντάς με τη γραφή του εκπλήσσει, προβάλλει το

Κλειώ Ιερωνυμάκη: «Έγραφα από μικρό παιδί»

Η Κλειώ Ιερωνυμάκη είναι μαζί στη στήλη των συνεντεύξεων για