Elite Short Stories: Review

Στις 14 Ιουνίου, και κάθε μερά μετά μέχρι τις 18, την ημέρα πρεμιέρας της 4ης σεζόν, το Elite έβγαλε 4 μικρές ιστορίες με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Κάθε μέρα 3 επεισόδια με διαφορετικούς πρωταγωνιστές έκαναν πρεμιέρα που μας δείχνουν μερικές στιγμές από κάποια σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. Παρακάτω θα τα αναλύσουμε με όσα λιγότερα spoiler μπορούμε.

Guzman, Caye & Rebe: Ένα ξέφρενο πάρτι

Η πρώτη μικρή ιστορία έχει πρωταγωνιστές τους Guzman, Caye και Rebe. Όπως ξέρουμε θα είναι τρεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης σεζόν της σειράς. Προσωπικά, το είδα λόγω του Guzman αλλά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες έπαιξαν κύριο λόγο σε αυτά τα 3 επεισόδια.  Μαθαίνουμε πως η Rebe μετακόμισε σε καινούριο σπίτι με την μαμά της για να κάνουν μία νέα αρχή και Ο Guzman μας μιλάει περισσότερο για την αγάπη του προς την Nadia. Στα μισά της σειράς μάθαμε πως η μαμά της Rebe δεν έκανε αυτή τη νέα αρχή που θέλανε και αυτό βάζει τους τρεις πρωταγωνιστές σε μπελάδες. Στο τέλος η Caye είναι αυτή που βγάζει το “φίδι από την τρύπα” και ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

 

 

Guzman & Nadia: Έρωτας από απόσταση

Η δεύτερη ιστορία αφορά ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Nadia στην Νέα Υόρκη προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και ο Guzman στο σπίτι του χωρίς να μπορεί να βγάλει την Nadia από το μυαλό του. Μία εκδήλωση θα κάνει την Nadia να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της και φοβάται πως αν δει τον Guzman, θα της ζητήσει να μείνει και είναι κάτι που δεν θέλει εκείνη. Βλέπουμε πως εξελίσεται η σχέση τους σε αυτή την κατάσταση και έχουν ενδιαφέρον οι αντιδράσεις τους μιας και υπάρχει τόση προιστορία μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης  Bojack Horseman: Το καθαρόαιμο του Netflix

 

Omar, Ander & Alexis: Μια συγκινητική ιστορία

Η ιστορία αυτή μας συστήνει έναν νέο χαρακτήρα, τον Alexis, φίλο του Ander από τις χημειοθεραπείες. Σε σχέση με τις προηγούμενες ιστορίες, η συγκεκριμένη δεν είναι κωμική. Βλέπουμε πως αντιδρά ο Alexis στα νέα για την υγεία του και τους φίλους του, Ander και Omar, να προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν και ο Omar δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε όλη τη σειρά, είναι σημαντικός στο πρώτο επεισόδιο. Στα επόμενα βλέπουμε τη σχέση του Ander και του Alexis, του οποίου η ιστορία συγκινεί.

 

 

Carla & Samuel: Το αντίο

Τελευταία ιστορία πριν από την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Elite, είναι εκείνη με την Carla και τον Samuel. Μας απασχόλησε αρκετά στην προηγούμενη σεζόν και η σειρά μας τους έφερε για μία ακόμη φορά στις οθόνες μας. Η Carla ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και ο Samuel προσπαθεί να την μεταπείσει να μείνει. Όταν η πτήση της καθυστερεί, αποφασίζουν να περάσουν την μέρα μαζί χωρίς εκείνος να προσπαθήσει να της αλλάξει γνώμη. Στη διάρκεια των επεισοδίων υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και το τέλος … δεν θα ήταν σωστό να μην το ανακαλύψετε μόνοι σας.

 

Αυτή είναι μια μικρή περίληψη για τα όσα γίνονται σε αυτές τις μικρές ιστορίες των πρωταγωνιστών του Elite μερικές μέρες πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν. Κατάφεραν να μας δείξουν κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον, κάποιες ιστορίες έκλεισαν και κάποιες άλλες ετοιμάστηκαν για την συνέχεια. Τα επεισόδια είναι 15λεπτα και είναι ένας καλός τρόπος για να περάσει η ώρα σου είδικά λίγο πριν ξεκινήσεις να βλέπεις την νέα σεζόν που ανέβηκε στο Netflix

Διαβάστε επίσης  Η "εισβολή" της πολιτικής ορθότητας στις ξένες σειρές

 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Εθνικό Σύστημα Υγείας

Εθνικό Σύστημα Υγείας: ποιες χώρες διαθέτουν;

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) εξασφαλίζει στους πολίτες ενός κράτους

Barbie: η εξέλιξη της στα χρόνια στο Design Museum του Λονδίνου

Barbie: Η εξέλιξη της στα χρόνια. Το Design Museum του