Stranger Things: Νέες προσθήκες στο Cast για την 2η σεζόν


Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο παράξενα για το Stranger Things, καθώς μετά την πολύ πετυχημένη 1η σεζόν, έρχονται πολλές προσθήκες και συγκινήσεις στην 2η.

Κι ενώ η κοινότητα του Hawkins της Arizona προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, στη σειρά έρχονται να προστεθούν και οι Sean Astin, Linnea Berthelsen και Paul Reiser.

Ο Astin, γνωστός από την συμμετοχή του ως Samwise Gamgee στην τριλογία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, θα αναλάβει το ρόλο του Bob Newby, ενός πρώην σπασίκλα και νυν διευθυντή του Radioshack της πόλης του Hawkins, o οποίος συμμετέχει στο σχολικό συμβούλιο μαζί με τη Joyce Byers (Winona Ryder) και τον Jim Hopper (David Harbour).

H Berthelsen θα είναι η Roman, η οποία, αν και δεν είναι κάτοικος του Hawkins, προερχόμενη από ένα δύσκολο παρελθόν με προσωπικές απώλειες στην παιδική της ηλικία, φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τα υπερφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στο εργαστήριο της περιοχής.

Advertisements
Ad 14

Τέλος ο Reiser, γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία “Alien”, θα είναι ο Dr. Owens, εκπρόσωπος του Υπουργείου Ενέργειας, ο οποίος θα ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη ένα χρόνο πριν.

stranger things cast

 

Όσο για το γενικό σενάριο της δεύτερης σεζόν; Η περίπτωση της ανθολογίας (αυτοτελών σεζόν δηλαδή) ήταν μια ιδέα, αλλά οι δημιουργοί την απέρριψαν, λέγοντας ότι θα συνεχίσουν περίπου από εκεί που το άφησαν. Η σειρά συνεχίζει ένα χρόνο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν, όπως το αν η Eleven θα επιστρέψει στη σειρά, τι συνέβη στη Barb, ένα χαρακτήρα που φάνηκε να “ξεχνάνε” ότι πέρασε στην άνω – κάτω μεριά και τέλος, τι στο καλό συμβαίνει με τον Will, μιας και στο τέλος της σεζόν είδαμε κάποια ανησυχητικά πράγματα γι αυτόν. Οι συντελεστές λένε ότι η Eleven πολύ πιθανόν να επιστρέψει, μιας και ήδη μας έχουν κάνει μια νύξη γι αυτό, βλέποντας τον Hopper να αφήνει βάφλες σε ένα σημείο. Για τη Barb, τα πράγματα είναι μάλλον πιο άσχημα, καθώς φαίνεται να πέθανε στην άλλη μεριά. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξει ένα αφιέρωμα γι αυτήν. Στην περίπτωση του Will, έχοντας μείνει 1 εβδομάδα στην άλλη μεριά, σίγουρα δεν θα βγήκε από εκεί αλώβητος.

Διαβάστε επίσης  Killing Eve: σε αναζήτηση του χαμένου παρελθόντος

Η σειρά θα έχει 9 επεισόδια στη δεύτερη σεζόν, ένα περισσότερο από την πρώτη. Τα επεισόδια θα έχουν τίτλους όπως Madmax, The Boy Who Came Back To Life, The Pumpkin Patch, The Palace, The Storm, The Pollywog, The Secret Cabin, The Brain και The Lost Brother. Πολλά μπορούν να ειπωθούν γι αυτά, η προσοχή των fans έχει επικεντρωθεί στο τελευταίο επεισόδιο, πιθανολογώντας ότι ίσως ο χαμένος αδερφός είναι αδερφός της Eleven. Εξάλλου το όνομα της και μόνο δείχνει ότι υπήρξαν άλλοι 10 πριν από αυτήν. Ποιος ξέρει;

Τα ερωτηματικά μας θα απαντηθούν στη συνέχεια, με την προβολή της επόμενης σεζόν. Πότε θα είναι η προβολή της δεύτερης σεζόν; Όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα της έχουν ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με ημερομηνία ολοκλήρωσης το πολύ μέχρι τον Απρίλιο. Άρα η προβολή της σειράς θα γίνει, όπως και στην πρώτη σεζόν, τον ερχόμενο Ιούλιο.

stranger things matthew modine

 

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να υποθέτουμε!

 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

The Fall Guy

The Fall Guy: Ο κασκαντέρ που με αγάπησε

Στις αίθουσες έφτασε η νέα κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη
Ύψιλον Θεσσαλονίκη

Ύψιλον: Ο Hot Προορισμός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Ύψιλον, το “all day μαγαζί” στο κέντρο της πόλης