Το Νησί επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων!

Το Νησί επιστρέφει! Η σειρά φαινόμενο που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς έρχεται με έναν νέο κύκλο επεισοδίων. Έτοιμοι να συγκλονιστείτε ξανά;

Το Νησί: Μέρος πρώτο

Η Βικτόρια Χίσλοπ, μετά τον πάταγο που σημείωσε τόσο το βιβλίο της όσο και η σειρά Το Νησί, έπιασε ξανά την πένα της! Κανένα Bic στυλό θα ήταν αλλά τέλος πάντων. Η συγγραφέας αυτής της ανεπανάληπτης μέχρι στιγμής ιστορίας ολοκλήρωσε τη συγγραφή της συνέχειάς της η οποία και κυκλοφόρησε. Μια νύχτα του Αυγούστου. Ο τίτλος, όχι η στιγμή που την ολοκλήρωσε. Το βιβλίο με τη συνέχεια από Το Νησί έχει ολοκληρωθεί και μπορείς να βρεις εδώ όλες τις πληροφορίες!

Το Νησί: Μέρος δεύτερο

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η ίδια η Χίσλοπ επεξεργάζεται το σενάριο της σειράς. Άγνωστο αν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου θα αναλάβει τα ινία και στον δεύτερο αυτό κύκλο. Ανοιχτή παραμένει και η θέση του σκηνοθέτη, αφού ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, σκηνοθέτης του πρώτου κύκλου, δεν έχει συζητήσει. Ή τουλάχιστον δεν το ξέρουμε.

Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με τα κανάλια. Τρεις οι μνηστήρες που διεκδικούν Το Νησί 2 μέχρι στιγμής. Πολύ πιθανό, αν με ρωτάτε, να προκύψουν και περισσότεροι. Τώρα το ποιον θα διαλέξει είναι άγνωστο. Ίσως όμως η συμμετοχή της στο Dancing With the Stars να μην είναι τυχαία. Δεν ξέρω. Λέω εγώ τώρα. Κρατείστε κιόλας ότι STAR και ALPHA ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Η πλοκή

Ο δεύτερος κύκλος για Το Νησί  θα εκτυλίσσεται λίγα χρόνια μετά το τέλος του πρώτου κύκλου. Αρχικά στην Κρήτη και έπειτα στην Αθήνα, εφόσον ένας βασικός χαρακτήρας μετακομίζει εκεί. Άγνωστο, για μία ακόμη φορά, σε εμάς παραμένει ποιος θα είναι αυτός. Ωστόσο στόχος της Χίσλοπ είναι να δούμε ξανά στις οθόνες μας ορισμένους βασικούς χαρακτήρες από Το Νησί και τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν.

Διαβάστε επίσης  Καλό Μεσημεράκι: Μια θεατρική παράσταση καθημερινά στις οθόνες μας

Εν αναμονή…

Πολλές οι άγνωστες πτυχές του θέματος όπως καταλαβαίνετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να υλοποιηθεί. Γι’ αυτό και είναι πιθανότερο να το δούμε την επόμενη σεζόν στις οθόνες μας. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε μία επαναπροβολή του πρώτου κύκλου. Εναλλακτικά, μπορούμε να στραφούμε στη σειρά Καρτ Ποστάλ της ΕΡΤ, που βασίζεται επίσης σε βιβλίο της Βικτώριας Χίσλοπ. Αν και σας τα ξανάπα εδώ, σας αφήνω ένα τρέιλερ γιατί αξίζει!

Hello everyone! Είμαι η Άννα και στα 26 μου αποφάσισα να μην είμαι μία απλή couch potato. Αντί λοιπόν να στολιστώ από πάνω μέχρι κάτω με παγιέτες και στρας για να ξεφύγω από την απλότητα, είπα να μοιραστώ μαζί σας όσα βλέπω, ακούω, διαβάζω, μαθαίνω και δοκιμάζω. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Φιλολογία, βγήκα να το γιορτάσω (πράγμα που δεν σας ενδιαφέρει) και άρχισα να καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα για τα οποία θα προσπαθήσω να σας μιλήσω (πράγματα που ελπίζω να σας ενδιαφέρουν). Πάντα με χιούμορ, σεβασμό και αγάπη προς όλους!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι