Διέρρευσε η ημερομηνία πρεμιέρας του Game of Thrones;

Μια διαρροή στο IMDB ίσως να έχει “προδώσει” την πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της έβδομης και πολυαναμενόμενης σεζόν της σειράς Game of Thrones. Οι παραγωγοί της σειράς δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση επ’ αυτού. Υπάρχουν πολλοί από εμάς όμως, που θέλουμε να ξέρουμε πότε θα έχουμε την συνέχεια επί της οθόνης.

Κάποιοι fans της σειράς πρόσεξαν ότι στην ιστοσελίδα IMDB, εμφανίστηκε, για λίγη ώρα, η ημερομηνία του πρώτου επεισοδίου. Αυτή η ημερομηνία είναι η 25η Ιουνίου 2017.

https://twitter.com/GoTsources/status/822885176904708096

Η πληροφορία αυτή σύντομα διαγράφηκε από το site, ίσως γιατί ήταν λάθος. Στην περίπτωση που έγινε από απροσεξία της παραγωγής, τότε μπορεί να είναι αυτή η μέρα που θα ξεκινήσουν οι προβολές της 7ης και προτελευταίας σεζόν.

Η συνήθης περίοδος πρεμιέρας ήταν μέσα στον Απρίλιο. Τα πλάνα της παραγωγής όμως, άλλαξαν όταν οι δημιουργοί αποφάσισαν ότι η σειρά θα τρέξει για ακόμη δυο σεζόν.

Game of Thrones Cersei

 

Αυτό το γεγονός διαμόρφωσε την σειρά να έχει εφτά επεισόδια κάθε σεζόν. Όμως, με πολύ περισσότερη ουσία, σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους. Επίσης, έθεσε την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2017.

Οι fans της σειράς περιμένουν με δίψα την επιστροφή της καθώς έχει μείνει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την Cersei να στέφεται βασίλισσα του Westeros και τον Jon Snow να γίνεται Βασιλιάς του Βορρά. Όλα αυτά εν μέσω μιας εισβολής της δρακομάνας Daenerys Targaryen από την ανατολή.

Game of Thrones Jon Snow

 

Όλα αυτά, συν οι δηλώσεις του Iain Glen, ο οποίος υποδύεται τον Ser Jorah Mormont, ότι η παραγωγή των εφτά επεισοδίων της επόμενης σεζόν είναι το ίδιο έντονη και κουραστική, όσο και συναρπαστική με 10 επεισόδια, μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Διαβάστε επίσης  Είναι το "Ozark" το νέο Breaking Bad;

Νομίζω ότι το μέγεθος και η κλίμακα των γεγονότων που βλέπουμε στην σειρά είναι τεράστια. Ο κόσμος του Westeros επίσης υπόκειται σε μεγάλες αλλαγές. Το ίδιο και οι χαρακτήρες, οι οποίοι έρχονται σε μια τριβή και μια σύγκρουση, πολύ μεγαλύτερη από ότι στις προηγούμενες σεζόν.“, δήλωσε ο Glen.

Η σειρά είχε ως υλικό τα βιβλία του George R.R. Martin, “A Song of Ice and Fire” όμως στην 6η σεζόν το σενάριο κινήθηκε εκτός πλαισίου βιβλίων. Κύριος λόγος ήταν ότι τα βιβλία είχαν εξιστορηθεί στις προηγούμενες 5 σεζόν. Οι σεναριογράφοι δημιούργησαν ένα πρωτότυπο σενάριο για την έκτη σεζόν, με την επίβλεψη του συγγραφέα βεβαίως.

Φέτος, ο Martin έχει ανακοινώσει την έκδοση του επόμενου βιβλίου της σειράς, με τίτλο “Winds of Winter“. Δεν γνωρίζουμε αν μοιάζει με την έκτη ή την έβδομη σεζόν ή έχει επιλέξει να χωρίσει τελείως τα βιβλία από την σειρά.

Όπως και να χει είναι θέμα χρόνου η αποκάλυψη, επίσημα πλέον, της ημερομηνίας της συνέχειας της επιτυχημένης αυτής σειράς. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και πολλή υπομονή! 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι
Μίνι Ρίπερτον

Μίνι Ρίπερτον: Μια αγγελική φωνή που σίγησε νωρίς

Η Μίνι Ρίπερτον ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της σόουλ,