Prison Break: H μεγάλη επιστροφή

To Prison Break αναμφίβολα πριν πολλά χρόνια είχε κλέψει την παράσταση και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μέρος των θεατών. Μετά τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν πριν λίγο καιρό, είχαμε και το εντυπωσιακό trailer. Με την πέμπτη σεζόν να έχει ξεκινήσει, έχουμε και τις πρώτες εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο.

Τίτλος είναι το «Prison Break: Resurrection» και στη σεζόν έχουμε τους Lincoln Burrows (Dominic Purcell),  Michael Scofield (Wentworth Miller), Knepper (Theodore «T-Bag» Bagwell), Dunbar (Benjamin Miles «C-Note» Franklin) και Nolasco (Fernando Sucre). 

Advertisements
Ad 14

Οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε είναι οι εξής: Mark Feuerstein, ως σύζυγος της Sarah (Scott), Inbar Lavi, ως το αντικείμενο του πόθου για τον Lincoln (Sheba), Rick Yune, στον ρόλο του κλέφτη (Ja), Augustus Pew ως Whip και Amin El Gamal (Shameless), στον ρόλο του Cyclops.

Η υπόθεση είναι η εξής: Η νέα σεζόν του Prison Break μας βρίσκει μετά τον θάνατο του Michael Scofield και η Sara προχωράει την ζωή της μεγαλώνοντας το παιδί του Michael με τον νέο σύζυγο της. Ωστόσο, όταν όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι ο Michael είναι ζωντανός, η Sara και ο Lincoln θα οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση που έχει γίνει ποτέ και θα συνεργαστούν με τους T-Bag, C-Note and Sucre, οι οποίοι επιστρέφουν στη δράση.

Πέρα από όλες τις αντιρρήσεις, ενστάσεις, προβληματισμούς για το πώς θα μπορούσε να «δέσει» μια τέτοια επιστροφή μετά από όλα αυτά που έγιναν, σίγουρα υπάρχουν και πολλοί θεατές που περίμεναν πώς και πώς την πέμπτη σεζόν του Prison Break

Διαβάστε επίσης  Στον κόσμο της Shonda Rhimes: Οι πιο αξιομνημόνευτοι θάνατοι της Shondaland!

Ακόμα είναι πολύ νωρίς και σίγουρα δεν περιμέναμε να ανοίξει και πολύ το πρώτο επεισόδιο, που κινείται σε δυο υπο-πλοκές. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμεικτες προς το θετικές, αν και σίγουρα θα επακολουθήσουν πολλά περισσότερα, που θα λύσουν και τις σχετικές απορίες. Ακόμα και αυτές που έχουν να κάνουν καθαρά με μερικές σκηνές της πρεμιέρας, μεμονωμένες.

Από την αρχή, η πέμπτη σεζόν του Prison Break θέλει να παρουσιάσει κάποια κοινά σημεία με τις προηγούμενες σεζόν (και το τέλος κυρίως), χωρίς πολλά flashback, σίγουρα με κάποια άλλα πράγματα που θα χωρούσαν μέσα, την ώρα που η σειρά προσπαθεί να μην αποκαλύψει πολλά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

H παραγωγή είναι και πάλι αρκετά φροντισμένη στα περισσότερα σημεία, κάποιες σκηνές ήθελαν το κάτι παραπάνω, ενώ όπως είναι λογικό βλέπουμε μια έμφαση στον πρωταγωνιστή Dominic Purcell κατά κύριο λόγο, αλλά και τον Robert Knepper, που έχει τον ρόλο του T-Bag. Αυτοί οι δυο σίγουρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με τον πρώτο σίγουρα σε μεγαλύτερο βαθμό.

Πέρα από το ότι είναι νωρίς και θα χρειαστεί βάθος χρόνου, σίγουρα δεν μπορεί να το συγκρίνει κανείς με τίποτα με τις προηγούμενες σεζόν. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, η εποχή έχει αλλάξει, όπως και οι ηθοποιοί φυσικά, ενώ βλέπουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον στην εξέλιξη και γενικότερα η ώρα κυλάει ανώδυνα.

Φυσικά, όπως περιμέναμε εξ’ αρχής, υπάρχει το σχετικό cliffhanger στο τέλος, δίνεται η εξήγηση για το πως άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με το φινάλε της προηγούμενης, ενώ υπάρχουν και 2-3 σημαντικές εξελίξεις που λογικά θα τραβήξουν σε όλη την σεζόν.

Θα αποφύγουμε τα spoilers, καθώς, είναι δεδομένο ότι οι fans θα θελήσουν να δουν το επεισόδιο και δεν ξέρω τι εντυπώσεις θα τους αφήσει. Ωστόσο, πιστεύω πως είδαμε ένα «χαλαρό» επεισόδιο και σίγουρα θα «ρολάρει» περισσότερο στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης  Young Sheldon: Έρχεται το Prequel του Big Bang Theory

Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις και μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, μιας και σίγουρα η πέμπτη σεζόν του Prison Break έχει πολύ δρόμο, ωστόσο το πρώτο δείγμα είναι απλά οκ για αυτό που περιμέναμε να δούμε. Ευελπιστούμε σε βελτίωση στο μέλλον.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα: Απόδραση στην εξωτική γη των Μάγιας

Γουατεμάλα, το λίκνο του θαυμαστού πολιτισμού των Μάγιας, η γη
Η αποστολή Φράνκλιν

Η καταστροφή της αποστολής Φράνκλιν

Το 1845 δύο βρετανικά πλοία ξεκίνησαν τον απόπλου με προορισμό