Τετραπλό crossover της DC στο CW


Κυκλοφόρησε το νέο τρέηλερ για το crossover που πρόκειται να δούμε την επόμενη εβδομάδα στο σύμπαν της DC στο CW. Το εν λόγω κανάλι πλέον φιλοξενεί τις 4 σειρές της DC (και οι 2 εταιρίες ανήκουν στην WB) και έτσι η διασταύρωση τους θα είναι για όλους μας μια συναρπαστική εμπειρία.

Η ύπαρξη των 3 σειρών (Arrow, Flash, Legends of Tomorrow) στο ίδιο σύμπαν ήταν κάτι που ξέραμε εξ αρχής. Τo Arrow ως πρώτο χρησιμοποιήθηκε ως όχημα εισαγωγής των άλλων 2 στην τηλεόραση. Πέρσι επίσης είδαμε τον Flash να εισάγει και την Supergirl ως ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, μιας και τα πολλαπλά σύμπαντα είναι κάτι κοινό στις σειρές αυτές. Η μεταφορά του Supergirl από το CBS στο CW έκανε την διασταύρωση πιο εύκολη.

DC crossover

Το δεδομένο αυτό μας δίνει κάτι που ορισμένοι θεατές λατρεύουν, το crossover. Δηλαδή την εμπλοκή όλων των χαρακτήρων των σειρών αυτών σε μια κοινή ιστορία. Το είδαμε παλιότερα με τον Vandal Savage, το βλέπουμε και τώρα με την επίδραση του Flashpoint σε όλο το φάσμα των σειρών, λίγο πολύ.

Advertisements
Ad 14

Το επόμενο στάδιο σε αυτό είναι η ιστορία των Dominators, ονομαζόμενη ως “Εισβολή”. Οι Dominators είναι μια εξωγήινη φυλή που εισβάλει στην Γη με σκοπό να εξοντώσει την ανθρωπότητα. Ο λόγος; Η δημιουργία των metahumans δείχνει να προβληματίζει τους Dominators, οι οποίοι βλέπουν την αύξηση τους ως ένα βήμα της ανθρωπότητας να τους ξεπεράσουν γενετικά σε δυνατότητες. Έτσι θα έχουμε μια τρίωρη ιστορία, η οποία θα απλωθεί στα τέσσερα επεισόδια των σειρών.

Διαβάστε επίσης  "The Flash": Έρχεται από τα κόμικς στη μεγάλη οθόνη

DC crossover

O Greg Berlanti, παραγωγός και στην ουσία ο άνθρωπος πίσω από όλες τις σειρές της DC στο CW, δήλωσε: Προσπαθούμε να τρέξουμε μια παραγωγή ανάμεσα σε 4 διαφορετικές παραγωγές. Πρέπει να καθίσουμε κάτω και να δούμε, ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν και πού θα εμφανιστούν. Η ιστορία ξεκινά στο τέλος του επεισοδίου της Supergirl, όπου μεταφερόμαστε στο Flash και μετά στο Arrow και τέλος στο Legends of Tomorrow. To μέγεθος του σεναρίου αγγίζει αυτό μιας μίνι σειράς, πάνω από 180 σελίδες. Είναι σαν να σχεδιάζεις μια μίνι σειρά από την αρχή!

Οι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στην ιστορία αυτή είναι: ο Green Arrow, o Flash, η Supergirl, η White Canary, η Vixen, o Steel, ο Spartan, o Atom, οι έταιροι Stein και Jackson ως Firestorm, η Felicity, ο Cisco ενώ απρόσμενη επιστροφή φαίνεται να κάνει και η Sarah Lance!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την “καλύτερη ομάδα που είδαμε ποτέ” όπως λέει και η Felicity στο τρέηλερ.

Η περιπέτεια ξεκινά τα ξημερώματα της Τρίτης 29/11 στο επεισόδιο της Supergirl ενώ ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/12 στο Legends of Tomorrow.

https://youtu.be/cfvEscEGWfI

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην