The Walking Dead: Σκοτεινές στιγμές των comics που δεν είδαμε στην τηλεόραση Μέρος Τρίτο

Επιστρέφουμε με το τρίτο και τελευταίο μέρος των σκοτεινών στιγμών των comics του The Walking Dead. Σε αυτό θα δούμε τις τελευταίες 5 κορυφαίες σκοτεινές στιγμές που για κάποιους λόγους παραλήφθηκαν από την τηλεοπτική μεταφορά του.

 

5. Ο αποκεφαλισμός του Tyreese

Tyreese Gets Beheaded by the Governor The Walking Dead: 15 Comic Moments Too Dark For TV

Στη σειρά είδαμε τον Hershel να έχει την ίδια μοίρα. Στα comics ο Tyreese αποκεφαλίστηκε από τον Governor, ως μια κίνηση επίδειξης δύναμης του εναντίον του Rick και των υπόλοιπων επιζώντων. Στην προσπάθεια του να αποδράσει από την φυλακή μαζί με την Michonne, ο Tyreese αιχμαλωτίζεται από τους άντρες του Governor και χρησιμοποιείται σαν χαρτί διαπραγμάτευσης. Με την κατάνα της Michonne πάνω από το κεφάλι του Tyreese, ο Governor ζητά από τον Rick να παραδοθούν. Ο Tyreese όμως ζητά από τους φίλους του να μην δεχτούν, προκαλώντας τον Governor να του πάρει το κεφάλι αργά. Στην συνέχεια, ο Governor παίζει μπάλα με το κεφάλι του. Αργότερα, η Michonne βρίσκει το κεφάλι του Tyreese έξω στην αυλή, το οποίο έχει επανέλθει σαν ζόμπι. Το σκοτώνει με δάκρυα στα μάτια.


4. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Maggie

Maggie Tries to Hang Herself in the Walking Dead Comics The Walking Dead: 15 Comic Moments Too Dark For TV

Ακόμη και σε τέτοια αποκαλυπτικά σκηνικά φαίνεται ότι η αυτοκτονία είναι ένα θέμα taboo. Στην σειρά έχουμε δει πολλούς τρόπους θανάτου, όμως παρέλειψαν να μας δείξουν την απόπειρα αυτοκτονίας της Maggie. Μετά τον θάνατο του πατέρα της και του αδερφού της, η Maggie έπεσε σε κατάθλιψη. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μείνει έγκυος, ενίσχυσε την αρνητική κατάσταση της. Κάνοντας το ακραίο, κρεμάει τον εαυτό της σε ένα δέντρο. Η σιλουέτα της να κρέμεται από το δέντρο είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά σκηνικά του The Walking Dead. Για καλή της τύχη, ο Glenn την βρίσκει εγκαίρως και την σώζει. Αργότερα, ο Abraham είναι πεπεισμένος ότι έχει πεθάνει, και ότι θα επανέλθει σαν ζόμπι. Όμως ο Rick με τον Glenn τον πείθουν να περιμένει, μέχρι να ανακτήσει τις αισθήσεις της. Κάτι που εν τέλει έγινε.

Διαβάστε επίσης  Kaos & Gods And Heroes: Η Ελληνική Μυθολογία στο Netflix
Advertisements
Ad 14


3. Η Carol τρελαίνεται και αυτοκτονεί

The Suicide of Carol on The Walking Dead The Walking Dead: 15 Comic Moments Too Dark For TV

Από όλους τους χαρακτήρες που πέρασαν από την τηλεοπτική μεταφορά, η Carol είναι αυτή με την λιγότερη ομοιότητα με την αντίστοιχη στο Comic. Εκεί, η Carol είναι πολύ συναισθηματική, εξαρτημένη κοπέλα που ψάχνει την προσοχή. Στην αρχή είχε μια σχέση με τον Tyreese, ο οποίος όμως την παράτησε για την Michonne. Αυτό την έκανε να κόψει τις φλέβες σε μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Όλη αυτή η κατάσταση την έκανε να τα χάσει. Επιχείρησε να μπει ακόμη και ανάμεσα στον Rick και την Lori, οι οποίοι προσπαθούσαν να έρθουν ξανά κοντά. Φίλησε τον Rick και είπε στην Lori ότι θέλει να την παντρευτεί. Το ζευγάρι την απορρίπτει, και την αφήνει μόνη της. Αυτή, μη ξέροντας που αλλού να στραφεί, βρίσκει την συντροφιά στους νεκρούς. Πλησιάζοντας ένα ζόμπι, του εξομολογείται τα πάντα, και στην συνέχεια πηγαίνει κοντά του. Αυτό την δαγκώνει, κάνοντας την να πει «Α ωραία, τώρα όντως σου αρέσω!». Τέλος ξεψύχησε στην αγκαλιά του Tyreese.


2. O Carl εκτελεί τον Ben

Carl Executes Ben in his Sleep The Walking Dead: 15 Comic Moments Too Dark For TV

Κάτι που αποτυπώνεται αρκετά πιστά και στο comic αλλά και στην σειρά είναι ότι ο Carl είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Μια χαρακτηριστική περίπτωση στα comics είναι η καλά σχεδιασμένη εκτέλεση του Ben, ενός παιδιού που αποδείχθηκε ψυχοπαθής. Αν και φαινομενικά ήταν ένα παιδί, ο Βen είχε ως τρόπο απόλαυσης το να βασανίζει και να σκοτώνει γάτες. Αυτό το γεγονός ενισχύθηκε όταν ο Ben σκότωσε τον μικρό του φίλο, Billy. Η ψυχοπάθεια του δεν του επέτρεπε να καταλάβει τι έκανε. Ακόμη κι όταν σκότωσε τον Βilly, ήταν ήρεμος και έλεγε, «Μην ανησυχείτε, θα γυρίσει ο Billy, δεν πείραξα τα μυαλά του!». Ενώ οι ενήλικες της ομάδας συζητούσαν για το τι πρέπει να γίνει με τον Ben, o Carl αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Με πλήρη μυστικότητα, μπήκε στο βαν όπου κρατούσαν τον Ben και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Διαβάστε επίσης  Ένα ρετιρέ βγαλμένο απο άλλη εποχή!


1. Ο θάνατος της Lori και της Judith

Lori Gets Killed in The Walking Dead Comics The Walking Dead: 15 Comic Moments Too Dark For TV

Στην σειρά, ο αποχαιρετισμός της Lori Grimes ήταν μια κορυφαία στιγμή. Ο Carl τα είπε με την μαμά του, και την σκότωσε ώστε να μην γίνει ζόμπι. Στην συνέχεια πήρε στα χέρια του την αδερφή του, την μικρή Judith και έφυγε. Το original υλικό από τα comics όμως, είναι κάτι περισσότερο μακάβριο. Εκεί, η Lori γεννάει με ευκολία την μικρή Judith. Ακολουθώντας τον αποκεφαλισμό του Tyreese, η ομάδα του Rick κοιτάει πως θα επιζήσει, και ο στρατός του Governor κινητοποιείται για να τους πιάσει. Στην προσπάθεια τους, ο Carl αφήνει την μητέρα του πιο πίσω, η οποία κρατάει και την Judith. Σε μια στιγμή, η Lilly Caul, υπό τις διαταγές του Governor, πυροβολεί την Lori και την διαπερνά σκοτώνοντας αυτήν και την Judith. Παρ’ όλη τη δύναμη της σκηνής, με τον Rick να είναι συντετριμμένος, η ομάδα τρέχει να σωθεί.


 

Εδώ κάπου τελειώνει το αφιέρωμα στις πιο σκοτεινές στιγμές των comics του The Walking Dead. Οι σκηνές αυτές μας δείχνουν πως, σε έναν τέτοιο κόσμο που έχει τελειώσει, γεμάτο ζόμπι, τα τέρατα δεν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Ή ίσως δεν έχουμε καταλάβει ότι τα μεγαλύτερα τέρατα είναι οι ίδιοι οι επιζήσαντες και όχι τα ζόμπι.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τζιμ Θορπ

Τζιμ Θορπ: Ένας υπεραθλητής με ινδιάνικες ρίζες

Ο Τζιμ Θορπ ήταν Αμερικανός αθλητής και Χρυσός Ολυμπιονίκης. Κέρδισε
Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.