Πρόκληση με τα νέα smart rings – τα 10 καλύτερα έξυπνα δαχτυλίδια

Έφτασαν τα smart rings που θα διευκολύνουν τη ζωή σας περισσότερο από κάθε smartwatch.

Όπως και τα έξυπνα ρολόγια, σας ειδοποιούν για κλήσεις και μηνύματα που δέχεται το κινητό σας, μετρούν καρδιακούς παλμούς, θερμοκρασίες χώρου, έχουν λειτουργία NFC κι επιπλέων έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν πόρτες, να μεταφέρουν δεδομένα και πολλά ακόμη.

Advertisements
Ad 14

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό smart ring που θα σας ταίριαζε καλύτερα, καθώς υπάρχουν πολλές ισάξιες εταιρίες που τα κατασκευάζουν, όπως η Wendry, η Vikye, η CatXQ, η CTDFJRYFF και η Bkrtondsy. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε μια έρευνα που συγκεντρώνει μια λίστα με τα κορυφαία 14 καλύτερα έξυπνα δαχτυλίδια που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο.

Top 1:

HECERE Αδιάβροχο κεραμικό NFC δαχτυλίδι

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει κάποια δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης – εγγραφής NFC και στη συνέχεια να προγραμματίσει τη λειτουργία όπως θέλει. Το δαχτυλίδι HECERE NFC έχει ενσωματωμένο επανεγγράψιμο τσιπ NFC το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική κάρτα, αυτόματη αποστολή συνδέσμων και δεδομένων, γρήγορη σύνδεση σε WIFI/Bluetooth κ.λπ. Το HECERE είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό που το κάνει να φοριέται πολύ άνετα. Επίσης, χρησιμοποιεί τεχνολογία ανίχνευσης 360-degree omni-directional με αποτέλεσμα το επίπεδο ανίχνευσής του να είναι πολύ υψηλότερο από παρόμοια προϊόντα της αγοράς. Το δαχτυλίδι HECERE NFC μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε mobile games που χρησιμοποιούν chip NFC 215.

TOP 2:

Smart ring, χωρίς φόρτιση και αδιάβροχο smart ring γενικής χρήσης,

Χωρίς φόρτιση, αδιάβροχο σε μεγάλο βάθος, με ενσωματωμένο ultra-sensitive NFC chip, εύκολο στη χρήση.

Διαβάστε επίσης  Το Facebook έπεσε θύμα hacker και αυτό αφορά και εσένα

Μέσω της NFC ραδιοσυχνότητας, η σύνδεση κινητού τηλεφώνου με το smart ring μπορεί να οδηγήσει σε κοινής χρήσης δεδομένων.

Η κύρια λειτουργία του είναι η αποθήκευση και η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών, καθώς και το ξεκλείδωμα κρυπτογράφησης απορρήτου στα περιεχόμενα του κινητού.

TOP 3:

CatXQ Smart Ring

Το ενσωματωμένο NFC μπορεί να πραγματοποιήσει εικονική κλήση, ειδοποιήσεις, κοινή χρήση επαγγελματικών καρτών, κοινή χρήση σημειώσεων και άλλες προβεβλημένες υπηρεσίες cloud.

Στημένο σε IC και ID modules, μέχρι 4 έξυπνες κάρτες μπορούν να προσομοιωθούν ταυτόχρονα με το smart ring (κάρτα πρόσβασης, κάρτα ανελκυστήρα, κάρτα ώρας, κάρτα στάθμευσης, κάρτα μέλους, κάρτα αγορών και άλλες κάρτες με λειτουργία RFID).

TOP 4:

Μοντέρνο smart ring από ανοξείδωτο ατσάλι

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρία παρέχει first-class service και κανείς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά την αγορά του. Εξαιρετικό και μοναδικό σχέδιο. που κατασκευάζεται από την CTDFJRYFF.

TOP 5:

Smart ring Bkrtondsy

Η μαύρη περίμετρος συνδυάζεται με το εσωτερικό πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα – καθρέφτη και σε συνδυασμό με την τεχνολογία εξαιρετικής ακριβείας, κάνει το πλαίσιο πολύ στρογγυλό, λείο, φωτεινό, όμορφο και γεμάτο ζωντάνια.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χειριστείτε το κινητό σας για να κάνετε εύκολη και γρήγορη κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω,  για να περιηγηθείτε στο tik tok, να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά βιβλία αριστερά και δεξιά, να ελέγξετε φωτογραφίες ή βίντεο από απόσταση, να παίξετε μουσική, να κάνετε παύση μουσικής και να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι.

TOP 6:

Smart ring COLMO Model 3 Tesla

Η αντικατάσταση της κάρτας – κλειδί με το smart ring COLMO Model 3 είναι πολύ εύκολη και βολική στη χρήση και με ευελιξία στην πρόσβαση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό άγγιγμα. Μην ανησυχείτε ποτέ ότι το κινητό σας είναι εκτός δικτύου, έχει εξαντληθεί η μπαταρία ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Διαβάστε επίσης  screenshots 04 | MWC special

Το smart ring COLMO Model 3 είναι κατασκευασμένο από κεραμική Zirconia και η λεία επιφάνειά του δεν αφήνει γρατσουνιές.

Η προεπιλεγμένη εμφάνιση του Model 3 έχει πλάτος 7 mm με το λογότυπο “T”. Η εταιρία προσφέρει υπηρεσία χαρακτικής με λέιζερ και μπορεί να χαράξει ονόματα, λογότυπα και οτιδήποτε θέλετε στο έξυπνο δαχτυλίδι COLMO Model 3.

TOP 7:

awstroe

Πολυλειτουργικό smart ring NFC, η κύρια λειτουργία του είναι η αποθήκευση και η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών, καθώς και το περιεχόμενο για κινητά και το προσωπικό ξεκλείδωμα κρυπτογράφησης απορρήτου.

Μέσω της τεχνολογίας επικοινωνίας ραδιοσυχνοτήτων NFC και της σύνδεσης κινητού τηλεφώνου στη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου και της κοινής χρήσης δεδομένων.

Όμορφη εμφάνιση, ιδανικό για γυναίκες άνδρες παιδιά αγόρια κορίτσια και πολύ εύκολο στη χρήση. Χωρίς φόρτιση, αδιάβροχο, με ενσωματωμένο εξαιρετικά ευαίσθητο τσιπ NFC, εφαρμόζει κλείδωμα / ξεκλείδωμα μιας προγραμματιζόμενης συσκευής ή κλειδαριάς με τεχνολογία NFC, έξυπνο κουδούνισμα, προστατεύει το προσωπικό απόρρητο.

TOP 8:

Smart ring κλειδί για Tesla Carbon Fiber

Αυτό το Smart Ring – μπρελόκ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα, με λεπτή υφή και μοντέρνα εμφάνιση. Είναι πολύ ανθεκτικό και σχεδόν αδύνατο να καταστραφεί από πτώση ή χτύπημα. Το smart ring είναι ελαφρύ και παρέχει μια άνετη αίσθηση στον χρήστη.

Το μπρελόκ είναι ελαφρύ, αδιάβροχο, εύκολο στη μεταφορά και ξεκλειδώνει καθώς φέρνετε το στο χέρι σας κοντά στην κλειδαριά του αυτοκινήτου. Το μπρελόκ έχει μοναδική κεραία ενσωματωμένη κυκλικά για να εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση.

TOP 9:

JAKCOM R5 SMART RING

  • Συνυπάρχουν έξι κάρτες RFID, 2 IC 2 ID 2 NFC
  • Χρησιμοποιήστε το δαχτυλίδι για να μεταφέρετε αρχεία. Έχει αποκλειστικό χώρο αποθήκευσης 128 GB.
  • Ο δακτύλιος περιλαμβάνει δύο ενεργειακές πέτρες για τη βελτίωση των ανθρώπινων EMF.
  • Το κουδούνισμα μπορεί να ενεργοποιήσει το τηλέφωνο για να στείλει μηνύματα τοποθεσίας GPS στις επαφές σας.
  • Ο δακτύλιος μπορεί να ρυθμιστεί ως ο διακόπτης εκκίνησης για τις smart συσκευές Apple και για τις MI Home Smart Devices.
  • Χρησιμοποιήστε το δαχτυλίδι για να μοιραστείτε τις κοινωνικές επαφές
  • Ισοδυναμεί με δύο έξυπνες κάρτες NFC 13,56 Mhz που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με smartphones.
Διαβάστε επίσης  Διαμάντια που μπορούν να αποθηκεύσουν κβαντικά δεδομένα όσο ένα δισεκατομμύριο Blu-Ray

TOP 10:

2022 Νέα έκδοση NFC Ring Wireless Smart Ring

Ο έξυπνος δακτύλιος πραγματοποιεί το ξεκλείδωμα της οθόνης αγγίζοντας την περιοχή σήματος NFC του κινητού τηλεφώνου. Επίσης:

  • Ξεκλειδώνει εφαρμογές
  • Εφαρμόζει γρήγορη εκκίνηση
  • Κάνει αποστολή ανάγνωσης επαγγελματικής κάρτας, πληροφοριών URL και άλλων λειτουργιών.

Το smart ring της εταιρίας Hvyesh, είναι ένα μοντέρνο φορητό ηλεκτρονικό προϊόν που εκτελεί λειτουργία κινητού τηλεφώνου και μοιράζεται δεδομένα μέσω της σύνδεσης NFC με κινητό τηλέφωνο. Δεν απαιτεί τροφοδοσία ρεύματος και έχει υψηλή αδιάβροχη ικανότητα.

Αν σας αρέσουν τα σπορ, τα smart rings που είναι διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά είναι φτιαγμένα κυρίως για εσάς. Σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά πράγματα, όπως να ελέγχετε τη μουσική σας εν κινήσει και να καταγράφετε τον καρδιακό σας ρυθμό κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας, ενώ ορισμένα προσφέρουν ακόμη και πληροφορίες βασισμένες σε δεδομένα καρδιακού παλμού (καρδιακός ρυθμός ηρεμίας και μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού) για να αποκαλύψετε πόσο ξεκούραστοι και πόσο έτοιμοι για προπόνηση είστε.

Καθώς τα smart rings είναι ακόμα στα σπάργανα, τα σημερινά δεδομένα για το τι μπορείτε να κάνετε με αυτά και για το ποιο είναι καταλληλότερο δεν έχουν ακόμη διερευνηθεί πλήρως.

Πηγή:

https://www.amazon.com

https://www.findthisbest.com/best-smart-rings, written by Mike Davis

Είμαι Μηχανικός Ηλεκτρονικός, γεγονός πολύ δύσκολο για γυναίκα! Όμως, η τεχνολογία και ειδικότερα η ηλεκτρονική, είναι το μεγάλο μου πάθος! Ζω σ’ ένα ορεινό χωρίο της Πίνδου και καθημερινά φρέσκες ιδέες με οδηγούν στην απλοποίηση της καθημερινότητάς μου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Άρκο: Η ιταλική πόλη ανάμεσα στους βράχους

Το Άρκο (Arco) είναι γνωστό ως προορισμός αναρρίχησης, καθώς περιβάλλεται

Fenty Hair: Η Rihanna κάνει πάλι τα μαγικά της

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει να καινοτομεί στον κόσμο της ομορφιάς,