Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 Κρασί και Θέατρο στο Θέατρο Τ

Θέατρο Τ

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο του εορτασμού της Γαλλοφωνίας στη Θεσσαλονίκη, η θεατρική ομάδα ΠΡΟΣΕΧΩΣ SUBWAY, με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, οργανώνει στο Θέατρο Τ μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους του κρασιού και του θεάτρου.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Γαλλία. Θέμα της βραδιάς, η αξία του να μοιραζόμαστε. Να μοιραζόμαστε στιγμές της ζωής μας μαζί με άλλους.

Η βραδιά ξεκινά στις 19:00 με γευσιγνωσία των κρασιών της Άνοιξης με τη χημικό-οινολόγο Μάγδα Ιακωβίδου, η οποία παρουσιάζει 3 λευκά και 3 ροζέ κρασιά από δημοφιλείς γαλλικές ποικιλίες σταφυλιών. Στη γευσιγνωσία συμμετέχουν τα οινοποιεία: Κτήμα ΑΛΦΑ, Κτήμα ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, Κτήμα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ChateauNICOLAZARIDI, Κτήμα ΜΟΥΣΩΝ και Κτήμα ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ.  Μέσα από τη γευσιγνωσία, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών SauvignonBlanc, Viogner, Chardonnay, Syrah, Merlotκαι CabernetSauvignon, μαθαίνουν να παρατηρούν, να μυρίζουν, να δοκιμάζουν και να περιγράφουν το κρασί και εισάγονται σε βασικές αρχές food&winepairing.

Μετά τη γευσιγνωσία, ακολουθεί η παράσταση BurnBabyBurn της Γαλλίδας CarineLacroix, μια ιστορία για τη σημασία του να μοιράζεσαι ακόμα και τη μοναξιά σου μαζί με κάποιον.

Advertisements
Ad 14

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 στο Θέατρο Τ, απολαμβάνουμε μαζί μια ιδιαίτερη οινική και θεατρική βραδιά. Σας περιμένουμε!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Τ, Αλ. Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία event:Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ώρα έναρξης γευσιγνωσίας: 19:00 (διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά)

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων

Γευσιγνωσία: 5€

Παράσταση: 10€ (γενική είσοδος) | 8€ (φοιτητών, ανέργων & ατέλειες)

Διαβάστε επίσης  Crema Roastery Premium Breakfast: Ο καφές στα καλύτερα του

*Ισχύουν και ενιαία εισιτήρια 14€ (γενική είσοδος) & 12€ (μειωμένο)

**Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 6937 042 031.

Γεννήθηκα και μένω στην Θεσσαλονίκη. Από την νεαρή μου ηλικία αγάπησα το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα βιβλία κάτι που με οδήγησε λίγα χρόνια μετά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Η βαθιά και συστηματική ενασχόληση με το θέατρο αποτελεί πηγή ζωής και τρόπο έκφρασης για μένα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μου βρίσκουν διέξοδο και στην διακόσμηση.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία!

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία

Η ευεξία αποτελεί πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Τόσο η
τρόμος

Ιδιοπαθής τρόμος: τί είναι και πώς θεραπεύεται

Ο Ιδιοπαθής τρόμος αποτελεί νευρολογική πάθηση, που προκαλεί ακούσιο και