Από καρδιά σε καρδιά, της Σοφίας Καλαντζή κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος

Η Σοφία Καλαντζή, έμπειρη σε θέματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, μας συστήνεται μέσα από το βιβλίο της με τίτλο «Από καρδιά σε καρδιά». Ένα βιβλίο το οποίο από τις πρώτες σελίδες του πηγάζει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης. Πόσο έτοιμοι είμαστε τελικά να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να έρθουμε πιο κοντά του;

Ο τίτλος του βιβλίου δεν επιλέχθηκε τυχαία και αυτό γιατί ήρθε ο καιρός να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, τις πνευματικές ανάγκες μας και να απομακρύνουμε τις οποιεσδήποτε υλιστικές μας απολαύσεις. Η συγκέντρωση και η εσωτερική ηρεμία είναι τα στοιχεία που αποζητούμε για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας. Η Σοφία Καλαντζή στο βιβλίο της «Από καρδιά σε καρδιά» μας ενθαρρύνει δίνοντας το έναυσμα να υλοποιήσουμε αυτό το ταξίδι.

Μια λεπτομέρεια από το εξώφυλλο του βιβλίου. Πηγή εικόνας: toaploaplonetai.org

Η γραφή της Σοφίας Καλαντζή είναι απλή και κατανοητή ωστόσο το λεξιλόγιο της είναι τόσο πλούσιο όσο και ο πλούτος της ψυχής μας. Αρκεί να είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε το εγώ μας όπως είναι και να γνωρίσουμε καλύτερα την ψυχή μας. Τα πραγματικά θέλω μας για να οδηγηθούμε στην απόλυτη ελευθερία του εαυτού μας. Πολλές φορές οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν το μεγαλείο των εικόνων που φέρνει η συγγραφέας μπροστά στα μάτια μας. Ωστόσο είναι απόλυτα αναγκαίο να ακούσουμε την καρδιά μας διότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να μοιράσει μια καρδιά τις σκέψεις σε μία άλλη καρδιά και να τις ενώσει.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό σε καλεί να κάνεις ένα ταξίδι μέσα σου. Ένα ταξίδι ανακάλυψης και αποκάλυψης της εσωτερικής ομορφιάς, της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις την εσωτερική σου φωνή, αν σε βρει έτοιμο.

Διαβάστε επίσης  Νέες κυκλοφορίες απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Advertisements
Ad 14

Μέσα μας υπάρχει μια ουσία, ενεργοποιητική και καθαριστική, είναι εκεί για να μας θυμίσει τον δρόμο της επιστροφής στον οίκο μας. Να μας βγάλει από τη λήθη και να μας ανυψώσει στο φως του ήλιου μας.

Αυτό το ταξίδι δεν είναι για όλους, απευθύνεται όμως σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα ανείπωτα και να γευτούν την ουσία της ελευθερίας μέσα τους. Μπορεί να δεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν και να χρειασθεί να ξεριζώσεις τα ψέματα, να κάνεις χώρο για να ενεργοποιηθούν οι αρετές εντός σου.

Τι είναι αυτό που υποσκάπτει τις αρετές και τις χάρες σου;

Θα το ανακαλύψεις;

Θα τους ανακαλύψεις;

Ή θα τους αφήσεις να ζουν εις βάρος σου;

Δεν είναι εύκολο, το ξέρω.

Κάνε την κάθε σου ημέρα να είναι ποίημα.

Φέρε στη ζωή σου την Άνοιξη, γιατί μια Άνοιξη σε καλεί να τη ζήσεις.

Η Άνοιξη μέσα σου!

Άνοιξε μέσα σου!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Σοφία Καλαντζή

Η Σοφία Καλαντζή ασχολείται με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι Δημοσιογράφος και Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει ασχοληθεί με αρκετές εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, όπως: Ενεργειακή Διατροφολογία, Ρεφλεξολογία, Ηλεκτροβελονισμός, Κρυσταλλοθεραπεία, Ρέικι Μάστερ ΙΙΙ βαθμού κατανοώντας πως το σώμα αποθηκεύει πληροφορίες και πως οι σκέψεις και ο ψυχισμός αποτυπώνονται στο σώμα.

Από καρδιά σε καρδιά
Πηγή εικόνας: toaploaplonetai.org

Η Σοφία Καλαντζή έχει πραγματοποιήσει μία σειρά ομιλιών σε όλη την Ελλάδα με τίτλο «Φυσικές Μέθοδοι Αυτοβελτίωσης». Σήμερα πραγματοποιεί μία σειρά σεμιναρίων για το πώς ο άνθρωπος μπορεί να ενεργοποιήσει την εσωτερική του δύναμη. Έχει εξειδικευτεί στη σχέση της διατροφής με την αυτογνωσία και στην ανάπτυξη και κατανόηση του Εσωτερικού μας Χώρου.

Διαβάστε επίσης  Οι 7 φοβίες που έχει ένας συγγραφέας στα πρώτα του βήματα και πως να τις αντιμετωπίσει

Η Σοφία Καλαντζή έχει σπουδάσει Cinematherapy και έχει σκηνοθετήσει αρκετές ταινίες μικρού μήκους Αυτογνωσιακού και Αφυπνιστικού περιεχομένου. Έχει πραγματοποιήσει ατομική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Touch» και το νόημα της ουσιαστικής επαφής με τον εαυτό μας.

Μπορείτε να δείτε βίντεο και ντοκιμαντέρ στο κανάλι στο Youtube To ΑΠΛΟ Απλώνεται

Το βιβλίο «Από καρδιά σε καρδιά» βγήκε στο Top 10 στον διαγωνισμό Public 2017. Η ταινία μικρού μήκους animation που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της, την οποία και σκηνοθέτησε, έλαβε το 3ο βραβείο στο 13o Φεστιβάλ AnimaFest 2018 στην Αθήνα.

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι η επαφή με τον εσωτερικό μας χώρο και η ενεργοποίηση της Εσωτερικής μας Φωνής.

Ένα μόνο.

Άμα αντέχεις κράτα ότι αξίζει!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν