Spider-Man: No Way Home: Το πρώτο trailer επιβεβαιώνει το Multiverse

Ακουγόταν πως το πολυαναμενόμενο trailer του Spider-Man: No Way Home ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου. Όλα έμοιζαν να πηγαίνουν βάση σχεδίου, με ακόμα και τον ίδιο τον Tom Holland να έχει καταφέρει να κρατήσει το στόμα του κλειστό σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από την ταινία. Μια διαρροή ωστόσο εκ των έσω, έφερε την Sony Pictures σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς χρειάστηκε να προσπαθεί αδιάκοπα να μαζέψει το λικαρισμένο trailer από κάθε γωνιά του διαδικτύου.

Μετά από τις ατέλειωτες -αναξέλεγκτες πια- αναδημοσιεύσεις, η Sony έδωσε στον λαό αυτό για το οποίο αδημονούσε, με το επίσημο trailer να βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Spider-Man is back λοιπόν, με ατελείωτη δράση, χιούμορ και προφανώς.. εκπλήξεις!

Spider-Man
Πηγή Εικόνας: variety.com

Your friendly neighbourhood Spider-Man is Peter Parker

Στο trailer βλέπουμε τον Spider-Man να είναι αντιμέτωπος με τις συνέπειες της αποκάλυψης της ταυτότητας του. Στο τέλος της προηγούμενης ταινίας (Spider-Man: Far From Home), ο Mysterio είχε ξεσκεπάσει τον Peter Parker ως τον πραγματικό άνθρωπο-αράχνη. Η συμπεριφορά των media και του περίγυρού του αρχίζουν να του ασκούν πίεση, ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί το μεγάλο κόστος που έχει η έλλειψη της ανωνυμίας του. Πλέον, όλοι οι αγαπημένοι του βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο.

Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του αγαπημένου Doctor Strange (aka Benedict Cumberbatch). Αυτός, με ένα αρκετά περίπλοκο ξόρκι, θα προσπαθήσει να διαγράψει από την μνήμη όλου του κόσμου το γεγονός ότι ο Peter Parker είναι όντως ο Spider-Man. Τι μπορεί να πάει λάθος άλλωστε;! Μα φυσικά, το άνοιγμα του Multiverse.

Spider-Man
Πηγή Εικόνας: hollywoodreporter.com

Τι σημαίνει αυτό;

Εν ολίγοις, οι πόρτες που συγκρατούσαν κάθε διάσταση στη «θέση της» και δεν επέτρεπαν σε καμία την ανάμιξή της με κάποια άλλη, είναι πλέον διάπλατα ανοιχτές. Ουσιαστικά, οι Spider-Men από άλλους κόσμους και οι εχθροί τους μπορούν να κάνουν την είσοδό τους στο σύμπαν του MCU. Φανταστείτε τον Tobey Maguire (τον πρώτο Spider-Man στην ιστορία του σινεμά), μαζί με τον Andrew Garfield (δεύτερο), να μάχονται στο πλευρό του τωρινού Tom Holland. Αχ, νοσταλγία.

Διαβάστε επίσης  Black christmas (1974): Η γέννηση του slasher είδους

Αυτές οι φήμες ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, και οι φανς έχουν κι άλλους λόγους πια για να τις πιστεύουν. Στο trailer βλέπουμε επίσης την επιστροφή του παλιού Doctor Octopus (Alfred Molina) καθώς και μια βόμβα του Green Goblin που είχε υποδυθεί στην πρώτη ταινία του 2002 ο εξαίρετος Willem Dafoe. Όλα μοιάζουν λοιπόν, να πηγαίνουν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Μπορεί τίποτα να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από τη Sony και τη Marvel σχετικά με την συνύπαρξη των παραπάνω, αλλά το πρώτο trailer χάρισε απλόχερα ελπίδες σε όλους.

Ραντεβού στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Εθνικό Σύστημα Υγείας

Εθνικό Σύστημα Υγείας: ποιες χώρες διαθέτουν;

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) εξασφαλίζει στους πολίτες ενός κράτους

Barbie: η εξέλιξη της στα χρόνια στο Design Museum του Λονδίνου

Barbie: Η εξέλιξη της στα χρόνια. Το Design Museum του