Βρέθηκε ο Βασιλιάς της βιογραφικής ταινίας για τον Michael Jackson

Βρέθηκε ο Βασιλιάς της βιογραφικής ταινίας για τον Michael Jackson. Πηγή εικόνας: newsbomb.gr

Ανακοινώθηκε το όνομα που θα ενσαρκώσει τον Βασιλιά της Ποπ, Michael Jackson στην επερχόμενη βιογραφική ταινία με τίτλο «Michael» του σκηνοθέτη Antoine Fuqua (Αντουάν Φουκουά). Το 2023 έκανε ποδαρικό με την ανακοίνωση ότι έρχεται η βιογραφική ταινία για τον μεγάλο μουσικό και μόλις εχθές 30/01/2023 γνωστοποιήθηκε ότι τον Michael Jackson, θα ενσαρκώσει ο ίδιος του ο ανιψιός, Τζαφάρ Τζάκσον. Την ανακοίνωση έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στυλ του θείου του με την αμέριστη ομοιότητα! Ο ταλαντούχος Τζαφάρ τραγουδάει και χορεύει από την ηλικία των 12 ετών σύμφωνα με το «Deadline», ενώ δήλωσε στο Twitter, ότι είναι μεγάλη του τιμή να ζωντανέψει την ιστορία του θείου του Μάικλ. Επίσης, ο σεναριογράφος της ταινίας John Logan (Penny Dreadful, Skyfall) μιλώντας στο «Variety» για τον Τζαφάρ, δήλωσε ενθουσιασμένος από τον τρόπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ και τόνισε ότι «είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Τζαφάρ Τζάκσον ως ο Μάικλ Τζάκσον στην επερχόμενη ταινία “Μάικλ”. Πηγή εικόνας: www.instagram.com

Στο πλούσιο καστ των δημιουργών βλέπουμε δυνατά ονόματα, όπως ο σκηνοθέτης της ταινίας Antoine Fuque (Training Day, Emancipation), μαζί με τον παραγωγό και βραβευμένο με Όσκαρ, Graham King (Bohemian Raphody) και στο σενάριο του John Logan (Μονομάχος, The Aviator, Penny Dreadful, Skyfall).

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο έτος, ενώ τονίστηκε ότι η επερχόμενη ταινία δεν θα επιχειρήσει να επικεντρωθεί στα μελανά σημεία της ιστορίας του γνωστού μουσικού, (σεξουαλικές κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών), αλλά να αναλύσει σε γενικές γραμμές την ζωή του Michael Jackson από την νεαρή του ηλικία μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009.

Διαβάστε επίσης  4+1 ρεαλιστικές ταινίες που αξίζει να δεις

Απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας και νυν φοιτήτρια στον "Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" του ΕΑΠ. Μαζί εξερευνούμε θέματα πολιτισμού, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, το βιβλίο και συζητάμε ακόμα περισσότερα μέσα από συνεντεύξεις. Στάση ζωής: "Rhythm is a dancer....! "

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

οικονομικά

Οικονομικά: είναι αναγκαίο να διδάσκονται;

Τη στιγμή που μαθήματα όπως Αρχαία, Φυσική, Χημεία διδάσκονται επί
Στην εικόνα απεικονίζεται με μπλε γράμματα η φράση Help I'm A Fish, η οποία σχηματίζει ένα ψάρι. Το background της εικόνας είναι μαύρο.

Help! I’m A Fish: Βοήθεια! Είμαι Ψάρι

Help! I’m A Fish (Δανικά: Hjælp, jeg er en