Διακόσμηση με μεγάλα έργα τέχνης

τέχνηςΤα έργα τέχνης, ιδίως οι πίνακες ζωγραφικής, αποτελούν ένα από τα βασικά διακοσμητικά αντικείμενα ενός χώρου, καθώς προσδίδουν σε αυτό ταυτότητα και στυλ. Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, κοινότυπα κάδρα, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα άλλο είδος διακόσμησης των τοίχων, αυτό των μεγάλων έργων ζωγραφικής.
Αν θέλετε να σπάσετε την μονοτονία στους χώρους του σπιτιού σας, η επιλογή ενός τέτοιου πίνακα αποτελεί την τέλεια επιλογή. Τα μεγάλα έργα τέχνης μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ του σπιτιού σας και να αναδείξουν το προσωπικό σας γούστο.
Είναι επιβλητικά και εκκεντρικά ,αφήνοντας στο αέρα έναν υπαινιγμό κομψότητας.

Οι πίνακες που θα επιλέξετε μπορεί είτε να εναρμονίζονται πλήρως με το υπόλοιπο ύφος του χώρου σας, συμπληρώνοντας τέλεια την παλέτα των χρωμάτων ,είτε να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτό, εξαλείφοντας κάθε αίσθηση ηπιότητας.

τέχνηςτέχνηςτέχνης

τέχνης

τέχνηςτέχνης

τέχνης

Σε μία κατοικία υπάρχουν αρκετοί μεταβατικοί χώροι όπως η είσοδος, ο διάδρομος και οι σκάλες, οι οποίοι συνήθως είναι άδειοι. Έτσι, για να ζωντανέψουμε αυτούς τους άδειους τοίχους που φαίνονται ελλιπείς, μπορούμε να τοποθετήσουμε μεγάλους πίνακες ζωγραφικής.

τέχνης τέχνηςτέχνης

τέχνης

Πίνακες με πορτρέτα, γεωμετρικά σχέδια και αφηρημένη τέχνη, μπορούν να αναδείξουν, έκτος από τους χώρους που αναφέραμε, το υπνοδωμάτιο και το χώρο της τραπεζαρίας.

τέχνης

τέχνηςτέχνης

τέχνηςτέχνης

Τα έργα τέχνης, ιδίως οι πίνακες ζωγραφικής, αποτελούν ένα από τα βασικά διακοσμητικά αντικείμενα ενός χώρου, καθώς προσδίδουν σε αυτό ταυτότητα και στυλ. Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, κοινότυπα κάδρα, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα άλλο είδος διακόσμησης των τοίχων, αυτό των μεγάλων έργων ζωγραφικής.

Διαβάστε επίσης  Ιδέες διακόσμησης στο σαλόνι σας για το 2020

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.