Κάνε το φοιτητικό σου δωμάτιο το αγαπημένο σου μέρος

Πηγή εικόνας: pinterest.com

 

Οι εξετάσεις τελείωσαν, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν. Όλοι οι νέοι φοιτητές προετοιμάζονται για τη νέα περίοδο που λέγεται φοιτητική ζωή. Αυτή περιλαμβάνει κι άλλα διαβάσματα, κι άλλες εξετάσεις, κι άλλα αποτελέσματα. Αλλά περιλαμβάνει επίσης και νέους φίλους, νέες εμπειρίες και νέες περιπέτειες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να δημιουργήσεις έναν φοιτητικό χώρο που θα χαίρεσαι εσύ και οι φίλοι σου. Να μερικές ιδέες για να σε κάνουν να μην ξεκολλάς από το σπίτι.  

Ομόρφυνε το κρεβάτι σου

Από εδώ και μπρος, το φοιτητικό σου κρεβάτι θα είναι ουσιαστικά και ο καναπές σου. Θα περνάς πολλές ώρες εκεί. Μπορείς να το διακοσμήσεις λοιπόν με φωτεινά χρώματα σε ριχτάρια, σκεπάσματα και μαξιλάρια. Απόφυγε βέβαια τα πολύ ανοιχτά χρώματα, γιατί όσο κι αν ξέρεις πως εσύ θα προσέχεις, είναι σίγουρο ότι κάποιος θα βρεθεί να χύσει κόκκινο κρασί.

φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Εμπιστεύσου τα φωτιστικά δαπέδου

Advertisements
Ad 14

Ο φωτισμός ενός δωματίου είναι το Α και το Ω. Και αυτό που χρειάζεσαι εσύ, είναι ένας φωτισμός που θα δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και της θαλπωρής. Τα φωτιστικά δαπέδου είναι ιδανικά για αυτή τη δουλειά, αφού θα σου φανούν ιδιαίτερα λειτουργικά είτε έχεις κανονίσει μάζωξη φίλων, είτε σπαζοκεφαλιάζεις πάνω από ένα δοκίμιο στις 3 το πρωί.

φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ντύσε τους τοίχους

Γέμισε τους τοίχους στο φοιτητικό σου σπίτι με ό,τι σου αρέσει. Αφίσες και κάδρα είναι τα προφανή, αλλά μπορείς να κρεμάσεις και αντικείμενα. Οτιδήποτε σου δημιουργεί χαρούμενη διάθεση. Στην πορεία, μπορείς να συμπληρώνεις τα κενά στους τοίχους με κολλάζ και φωτογραφίες με καινούργιους φίλους και νέες εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης  Εδέσματα που θα απογειώσουν το εορταστικό τραπέζι
φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Πάρε εξωτερικά ηχεία

Σίγουρα εσύ θα ακούς τη μουσικούλα σου με τα ακουστικά από το κινητό ή το MP3 σου, αλλά καλό είναι να υπάρχει κι ένα σετ εξωτερικά ηχεία, έτσι ώστε να απολαμβάνεις τη μουσική μαζί με τους φίλους σου αλλά και όταν μελετάς, αφού σε χαμηλή ένταση δεν θα σε αποσπάει όπως εάν φορούσες ακουστικά.

φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Κρέμασε έναν πίνακα σημειώσεων

Τίποτα δεν είναι πιο χρήσιμο, από έναν πίνακα σημειώσεων. Θα σου χρειαστεί για όλα αυτά που πρέπει να θυμάσαι, όπως το πρόγραμμά σου ή τη συναυλία που έχεις κανονίσει να πας, μέχρι τις διάσπαρτες σημειώσεις που θα παίρνεις για κάθε μάθημα. Μπορείς επίσης να τον χρησιμοποιήσεις για brainstorming για τις εργασίες σου ή για να παίζεις τρίλιζα και κρεμάλα με τους συμφοιτητές σου.

φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Χρησιμοποίησε υφασμάτινα κουτιά

Οι γνωστές χάρτινες κούτες μπορεί να χρησιμεύουν για τη μεταφορά των πραγμάτων σου αλλά μετά ή θα πρέπει να τις πετάξεις ή να τις αποθηκεύσεις αν έχεις χώρο. Τα υφασμάτινα κουτιά είναι μια καλύτερη λύση, αφού είναι πιο ανθεκτικά, μπορείς να μεταφέρεις τα πράγματά σου, ενώ στη συνέχεια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα, ακόμη και για βιβλία ή χαρτιά. Είναι πολύ βολικά και τοποθετούνται οπουδήποτε, από ράφια μέχρι πάτωμα. Σίγουρα θα τα λατρέψεις.

φοιτητικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Καλή αρχή!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νίκος Μαντάς: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν έρωτα να μοιράζεται»

Ο Νίκος Μαντάς με τη γραφή του εκπλήσσει, προβάλλει το

Κλειώ Ιερωνυμάκη: «Έγραφα από μικρό παιδί»

Η Κλειώ Ιερωνυμάκη είναι μαζί στη στήλη των συνεντεύξεων για