10 πρωτότυπες ιδέες για σκυλόσπιτο

Είναι γνωστό πως τα κατοικίδιά μας είναι μέλη της οικογένειας και έτσι πρέπει να τους φερόμαστε. Είναι όμως και κάποιοι ιδιοκτήτες οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στα κατοικίδιά τους εκτός από ένα ζεστό σπιτικό και ένα όμορφο σπίτι. Δείτε λοιπόν παρακάτω 10 ιδέες για σκυλόσπιτο που ξεπερνούν σε αισθητική πολλά σπίτια για ανθρώπους.   

Το Pueblo του Τσιουάουα

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Αυτός ο οικοδόμος έκανε το σπίτι του τετράποδου φίλου του με το αυθεντικό αρχιτεκτονικό στυλ ενός πραγματικού μεξικάνικου σπιτιού (Pueblo), συμπεριλαμβανομένων των ξύλινων στύλων (βίγκας), της περίφραξης από γυψομάρμαρο και του εδάφους με terra cotta στο εσωτερικό.

Μίνι Αρχοντικό

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Αυτό το παλάτι των μικρών κουταβιών σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με το σπίτι του ιδιοκτήτη και κατασκευάστηκε με τα ίδια υλικά.

Σε στυλ Μπρούκλιν

Πηγή εικόνας: google images

Οι κάτοικοι της πόλης Buster και Bruno παρουσιάζουν το σπίτι τους σε αστικό στιλ. Το διώροφο σπίτι διαθέτει ηλεκτρικό φως δρόμου, εσωτερικό πολυέλαιο και αρθρωτή κορυφή για εύκολη πρόσβαση.

Advertisements
Ad 14

Κήπος στον τελευταίο όροφο

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Το φιλικό προς το περιβάλλον διαμέρισμα της Lucy περιλαμβάνει έναν κήπο στον τελευταίο όροφο, ο οποίος βοηθάει να διατηρείται το σημείο δροσερό. Ένα σύστημα συλλογής νερού μαζεύει τη βροχή και τη διοχετεύει στον κήπο.

Φτερωτό σπίτι

Πηγή εικόνας: google images

Αυτό ήταν ένα τυπικό σκυλόσπιτο. Προστέθηκε μια στοά και η οροφή επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει πιλοτές για σκιά. Οι δημιουργοί διακόσμησαν το σπιτάκι με φώτα, καθιστώντας το ένα ενδιαφέρον βραδινό θέαμα.

Κλασική Κορεατική Αρχιτεκτονική

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Αυτό το σκυλόσπιτο στη Νότια Κορέα είναι φτιαγμένο από πυκνά ξύλα και μια βαριά κεραμοσκεπή σε παραδοσιακό διακοσμητικό ύφος.

Διαβάστε επίσης  Ώρα να νιώσετε σαν το σπίτι σας!

Σπίτι από τραπουλόχαρτα

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Μεγάλα ξύλινα τραπουλόχαρτα στοιβάζονται μαζί για να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό σπιτάκι.

Στυλ BauHaus

Πηγή εικόνας: google images

Αυτή η δομή ικανοποιεί την ενστικτώδη επιθυμία των σκύλων για έναν άνετο, κλειστό χώρο, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα κομψό έπιπλο. Το σπίτι είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με επίστρωση σκόνης και ο σχεδιασμός Starburst παρέχει άφθονο αερισμό χωρίς να κινδυνεύει το ζωάκι.

Ταράτσα με κήπο

σκυλόσπιτο
Πηγή εικόνας: google images

Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον σπιτάκια, προσαρμόζονται σε μέγεθος και κατασκευάζονται ειδικά για τις ανάγκες του κάθε σκυλιού. Είναι κατασκευασμένα από κόκκινο κέδρο με μεγάλη αντοχή και ανακυκλωμένες σανίδες με στεγανοποίηση από κερί μελισσών. Στο πάνω μέρος μπορούν να μπουν φυτά για κάθε γούστο.

Ολοκληρωμένο σπίτι

Πηγή εικόνας: google images

Αυτό το εξεζητημένο σπίτι περιλαμβάνει εξωτερικό φωτισμό, φεγγίτη, παράθυρο, γραμματοκιβώτιο, κλουβί για πουλιά και μια μη λειτουργική καμινάδα που χρησιμοποιείται για να μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Έξυπνες πόλεις

Οι έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα

Οι έξυπνες πόλεις (smart cities) αποτελούν ένα από τα πλέον
self tan

Τα self tan που δε θα σε απογοητεύσουν.

Το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά. Οι διακοπές σου,