5 μικρά μυστικά για μια όμορφη βεράντα

βεράντα
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Η βεράντα του σπιτιού μας είναι ένας χώρος πολύτιμος για πολλούς από εμάς. Θεωρείται επέκταση του σπιτιού μας. Καθώς, λοιπόν, περνάμε πολλές ώρες σε αυτήν, θα θέλαμε να μας εκφράζει λίγο περισσότερο. Πολλοί από εμάς όμως, δεν περνάμε όσο χρόνο θα θέλαμε λόγω της ελλιπούς διακόσμησης. Ας βάλουμε, λοιπόν, κάποιες μικρές πινελιές, που θα την ομορφύνουν και θα μας προδιαθέτουν να την επισκεφθούμε. Έτσι, όσο είναι ακόμη ο καιρός κατάλληλος και δεν έχουν αρχίσει τα κρύα, ας ανασκουμπωθούμε και ας αρχίσουμε την “επιχείρηση” βεράντα!

Η βάση για το ξεκίνημα είναι το χρώμα. Χωρίς χρώμα θα είχαμε μια απλή, ίσως και αδιάφορη βεράντα. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παίξουμε με τα χρώματα και να τα συνδιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Tα έντονα χρώματα σε μικρές δόσεις, δίνουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο χώρο.

βεράντα
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ένα επίσης βασικό στοιχείο που θα ομορφύνει κατά πολύ την βεράντα μας είναι το φυσικό στοιχείο. Τα φυτά, και κυρίως τα λουλούδια δίνουν ένταση και ζωντάνια. Λίγες είναι πλέον οι βεράντες που λείπει αυτό το στοιχείο. Το οξυγόνο και η ευχάριστη διάθεση που μας χαρίζουν, δίνουν έναν τόνο πιο φυσικό.

Advertisements
Ad 14
βεράντα
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ο φωτισμός, και ακόμα καλύτερα ο κρυφός, είναι από τα δημοφιλέστερα στοιχεία που περιβάλλουν μια βεράντα. Τα φώτα αυτά φυσικά δεν αποσκοπούν στο να βλέπουμε καλύτερα το βράδυ, -αν και συνεισφέρουν και σε αυτό- αλλά δίνουν ένα μεγαλύτερο κύρος στη βεράντα μας. Την κάνουν να δείχνει πιο φωτεινή και, αυτομάτως, πιο εντυπωσιακή. Εκτός όμως, από τα φωτάκια και τα λαμπάκια, το φως που χρειάζεται μια βεράντα, μπορούν πολύ εύκολα να το προσφέρουν τα κεράκια και ιδίως, τα αρωματικά. Έτσι δημιουργούμε μια εντυπωσιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης  6 αρχιτεκτονικά διαμάντια προς πώληση στο Παρίσι
βεράντα
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Τα πολλά μαξιλάρια είναι επίσης ένα μυστικό για εντυπωσιακή βεράντα,διότι δείχνουν πλουσιότερο τον καναπέ στον οποίο είναι τοποθετημένα,και χαρίζουν μεγαλύτερη άνεση στον ιδιοκτήτη. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δε χρησιμοποιειούνται μόνο πάνω στα έπιπλα, αλλά και κάτω στο πάτωμα. Τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μαξιλάρια, οι λεγόμενες μαξιλάρες, έχουν σχεδιαστεί γι αυτήν ακριβώς τη χρήση. Έτσι, έχουμε μια πιο οικονομική πρόταση, χωρίς ακριβά έπιπλα, με την τοποθέτηση μονάχα δυο μαξιλάρων και ενός μικρού τραπεζιού (προαιρετικά). Εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων μπορούν να ταυτιστούν απόλυτα σε τέτοιες περιπτώσεις.Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση, συνδυάζεται πολύ απλά και εύκολα άνεση και ομορφιά.

βεράντα
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Λιθουανία

Λιθουανία: Ταξιδεύουμε στην κορώνα της Βαλτικής

Προορισμός μας αυτή τη φορά είναι η Λιθουανία, η μεγαλύτερη

Ριπίδια: η σημασία και η χρήση τους στην αρχαία Ελλάδα

Τα ριπίδια στην αρχαία Ελλάδα, ή αλλιώς βεντάλιες, ήταν