Όλα τα μυστικά για σωστή οργάνωση μπάνιου

οργάνωση μπάνιου

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν ένα ή περισσότερα ντουλάπια που βρίσκονται συνεχώς σε κακή κατάσταση. Επικρατεί πανικός και τελικά νευριάζεις και αφήνεις την οργάνωση για άλλη μέρα.

Η άλλη μέρα αναβάλλεται συνεχώς και καταλήγεις να κλείνεις το ντουλάπι και να τρέμεις την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις, περιμένοντας να πέσει το περιεχόμενο πάνω σου. Τις περισσότερες φορές δεν βρίσκεις αυτό που θες και ανακατεύεις περισσότερο τα πράγματα.

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να συμμαζέψεις επιτέλους το χάος που κρύβεις στα ντουλάπια του μπάνιου σου. Όχι, μην σε πιάνει πανικός. Θα σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το αποτέλεσμα των παρακάτω φωτωγραφιών και να αποκτήσεις επιτέλους το μπάνιο που βλέπεις στα περιοδικά.

Βήματα προς την επίτευξη του στόχου:

  • Αρχικά, κάνε μία έρευνα και βρες τις φωτογραφίες που έχουν οργανωμένα τα ντουλάπια στο μπάνιο με τα πράγματα που πάνω κάτω έχεις κι εσύ.

  • Κάνε μία λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείς, για παράδειγμα καλαθάκια αποθήκευσης.

  • Αφού έχεις κάνει την έρευνα σου, προχώρησε στις απαραίτητες αγορές.

  • Έπειτα ξεκίνα να αδειάζεις ένα ένα τα ντουλάπια και τα συρτάρια του μπάνιου. Αφού τα καθαρίσεις, ξεκίνα να πετάς τα άχρηστα αντικείμενα.

  • Ξεφορτώσου όλα τα παλιά, χαλασμένα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον. Θα εκπλαγείς από τον κενό χώρο που θα δημιουργηθεί.

  • Τώρα μπορείς να κάνεις την πολυπόθητη οργάνωση μπάνιου. Βάλε τα πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά μπροστά και τα άλλα που χρησιμοποιείς σπάνια στο πίσω μέρος.

  • Τέλος, για τη διακόσμηση είτε του επίπλου είτε του πλυντηρίου σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν δίσκο. Όλα θα είναι οργανωμένα και όμορφα.

Διαβάστε επίσης  Αφροαμερικανοί αρχιτέκτονες που ξεχώρισαν με τα έργα τους

οργάνωση μπάνιου

Πάρε μία γεύση από τις παραπάνω φωτογραφίες και ξεκίνα την οργάνωση μπάνιου. Κι αν έχεις δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να πετάξεις ή να χαρίσεις τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον, σκέψου ότι λιγότερα αντικείμενα = λιγότερο καθάρισμα. Καλή επιτυχία!

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι